- Jeg skal rive ut hjertet hans

Mike Tyson rakk knapt å bli varm i 38-sekundersfarsen mot Lou Savarese natt til søndag. Like etter kampen startet han i stedet ordkrigen mot den ubestridte britiske verdensmesteren Lennox Lewis.

- Jeg kommer for å ta ham. Jeg er ikke klar for ham ennå. Jeg føler meg rusten. Men når jeg blir klar skal jeg rive ut hjertet hans og ftre ham med det, sa Tyson etter slakten av landsmannen Savarese i Skottland.

Oppgjøret i Hampden Park varte ikke i mange sekundene. Tyson traff nesten umiddelbart med en venstre hook og fulgte opp med en serie slag før dommeren grep inn og stoppet farsen. Like etterpå rettet Tyson sitt verbale tungskyts mot Lewis.

- Ingen kan matche meg. Stilen min er heftig. Jeg forsvarer meg som en festning. Jeg er vill, sa Tyson i et forbløffende klarsynt øyeblikk av selvinnsikt.

Men den troende muslimen ga seg ikke med det og sendte flere hilsener til Lewis:

- Jeg har lyst å spise barna dine. Lovet være Allah, uttalte en usmakelig Tyson.

Kampen mot Savarese var ingenting annet enn en gedigen gimmick og Tyson kan vente seg en atskillig større motstand om promotørene får til en tittelkamp mot den britiske tungvektsmesteren.

Det skal etter planen skje tidlig neste år.

Voldsdømte Tyson slapp ut av fengsel for nøyaktig 13 måneder siden.

Nå blir den voldsomme ordbruken forklart med at Tyson skal være i mental ubalanse.

Stor i kjeften: Mike Tyson var knapt et minutt i ringen før kjeften begynte å smelle igjen. Denne gang var det verdensmesteren Lennox Lewis som fikk unngjelde.