Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal se finalen i Barcelona-drakt

Mohammed Fellah har vært Barca-fan hele livet.

FELLAHS FORBILDER: Xavi Hernandez (midten) blir gratulert av Andres Iniesta (venstre) og Lionel Messi (høyre). Disse tre er verdens beste fotballspillere, ifølge Vålerengas Mohammed Fellah. Foto: AP Photo/Felice Calabro
FELLAHS FORBILDER: Xavi Hernandez (midten) blir gratulert av Andres Iniesta (venstre) og Lionel Messi (høyre). Disse tre er verdens beste fotballspillere, ifølge Vålerengas Mohammed Fellah. Foto: AP Photo/Felice Calabro Vis mer

Følg Champions League-finalen i fotballstudio kl. 20!

VALLE (Dagbladet): Mohammed Fellah fylte 22 år på tirsdag - og håper å kunne feire i helgen med Vålerenga-seier over Sogndal og Barcelona-seier over Manchester United.

- Jeg skal se finalen i Barcelona-drakt. Det er laget mitt ved siden av Vålerenga, sier Fellah.

- Stor sjanse VIF-trener Martin Andresen mener Barcelona er et bedre lag enn United, og Fellah forteller til Dagbladet at han selv har vært Barcelona-fan hele livet.

BARCA-FAN: Vålerengas Mohammed Fellah har Barcelona som favorittlag. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
BARCA-FAN: Vålerengas Mohammed Fellah har Barcelona som favorittlag. Foto: Fredrik Ø. Sandberg Vis mer

- Mange av kameratene mine er Real Madrid- og United-supportere, derfor er det ekstra gøy at Barcelona gjør det så bra om dagen. I år har det vært ekstra spennende å følge dem, sier Fellah.

I fjor sommer fikk Fellah møte mange av idolene da Barcelona spilte treningskamp mot Vålerenga. Foran Champions League-finalen i kveld, er han helt trygg på seier.

- Det blir en perfekt helg om Barcelona vinner, og hvis vi slår Sogndal i morgen. Sjansen er stor, sier Fellah med et smil.

- Bedre enkeltspillere Fellah tror Barcelonas teknikere avgjør finalen på Wembley.

MØTTE FAVORITTLAGET: Mohammed Fellah i duell med Barcelonas Marti Riverola under treningskampen mellom Vålerenga og Barcelona på Ullevaal stadion i fjor sommer. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
MØTTE FAVORITTLAGET: Mohammed Fellah i duell med Barcelonas Marti Riverola under treningskampen mellom Vålerenga og Barcelona på Ullevaal stadion i fjor sommer. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Barcelona har bedre enkeltspillere. Messi, Xavi og Iniesta er kanskje de tre beste spillerne i verden. Det blir en jevn kamp, men jeg håper Barcelona vinner. Rooney, Nani og van der Sar er de eneste United-spillerne som hadde spilt seg inn i elleveren til «Barca», sier han.

GODE NOK: Wayne Rooney og Nani er, ifølge Fellah, gode nok for Barcelona. Foto: REUTERS/Darren Staples
GODE NOK: Wayne Rooney og Nani er, ifølge Fellah, gode nok for Barcelona. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer