Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal slå tilbake

Ingen drømmedebut for Reginiussen.

PODGORICA (Dagbladet.no): Det går ikke an å klandre debutant Tore Reginiussen for det ydmykende tapet for Montenegro i går kveld.

For det er de rutinerte spillerne som burde gått foran og løftet laget da hjemmelaget tidlig fikk overtaket.

Men Reginiussen var uheldig ved to anledninger, og montenegrinerne takket, bukket og scoret.

- Dette var ikke akkurat noen drømmedebut, nei, sier Reginiussen.

Involvert i to baklengs

På førstemålet ga Håkon Opdal en retur på et skudd fra skrått hold. Reginiussen prøvde febrilsk å klarere ballen, men det klarte han ikke.

Deretter stusset han et frispark bakover i feltet, og ballen ble omsatt i mål. Han forsøkte å heade ballen unna, men kom ikke godt nok over ballen. Sånt skjer, men det er klart det er ekstra kjedelig å få to slike opplevelser i landslagsdebuten.

- Jeg skulle gjerne sett at dette gikk litt annerledes, sier Tromsø-stopperen, som likevel ikke vil karakterisere det som en marerittdebut.

INGEN DRØMMEDEBUT: Tromsø-stopper Tore Reginiussen «valgte» ikke rett anledning for sin første kamp i landslagstrøya. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
INGEN DRØMMEDEBUT: Tromsø-stopper Tore Reginiussen «valgte» ikke rett anledning for sin første kamp i landslagstrøya. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix Vis mer

- Jeg skal komme tilbake og spille bra på dette nivået, sier unggutten.

Ikke Hareide-kjeft

Montenegro ledet med to til pause og det så ikke mye lyst ut for Norges del. Det ble ikke bedre da de la på til 3-0 etter hvilen.

- Det var mye som ikke stemte i 1. omgang, både for min egen del og resten av laget.

Reginiussen forteller likevel at landslagssjef Åge Hareide ikke ga dem en hårføneroverhaling i garderoben etter 45 minutter.

- Åge sa ikke så mye, egentlig, annet enn at vi måtte tørre å spille ball og fighte litt mer, sier han til Dagbladet.no.

Flere av spillerne leverte pinlige forestillinger i går kveld, noe Hareide også innrømmer.

- Det er en del spillere som sleit litt vel mye, men hvem det er, det tar vi internt, sier Hareide.

PINLIG FORESTILLING: Åge Hareide måtte medgi at det var flere spillere som hadde problemer mot overkommelige Montenegro.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media