VIL AVSLUTTE I PREMIER LEAGUE: Alessandro Del Piero nærmer seg slutten på sin Serie A-karriere, og har gjerne lyst til å avslutte i Premier League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
VIL AVSLUTTE I PREMIER LEAGUE: Alessandro Del Piero nærmer seg slutten på sin Serie A-karriere, og har gjerne lyst til å avslutte i Premier League. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORINVis mer

- Jeg skal spille til jeg blir 40

Del Piero vil gjerne avslutte karrieren i Premier League.

(Dagbladet): I september 1993 debuterte Alessandro Del Piero for Juventus, og der har han vært i 18 år.

Men til tross for at han har fylt 37 år, og Juventus ikke kommer til å fornye kontrakten hans etter sesongen, har han ingen planer om å gi seg.

- Hvor lenge kan jeg fortsette å spille? Til jeg blir 40, sier Del Piero i et intervju med El Pais, gjengitt av Football Italia.

Del Piero sier videre hans karriere ble forandret den 8. november, 1998. Korsbåndet røk og Del Piero var skadet i 12 måneder, fire av dem på krykker.

- Det forandret karrieren min og gjorde meg til en bedre spiller. Før det var jeg en tøff fyr. Rask, teknisk god, spilte etter instinktet. Etter skaden ble jeg mer rolig, mer balansert, sier han.

Hvor han fortsetter karrieren vet han ikke, men overfor France Football er det et sted han alltid har drømt om å spille.

- Jeg må avsløre en hemmelighet: Jeg elsker Premier League. Det er en fantastisk liga, og selvfølgelig ønsker jeg å spille der før jeg gir meg, sier han.