Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal tilbake til England. Garantert

Mourinho røper hvor han vil etter Real Madrid-perioden.

VIL TIL ENGLAND: Real Madrid-sjef Jose Mourinho sier i et nytt intervju at etter perioden i Real Madrid, vil han tilbake til England. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
VIL TIL ENGLAND: Real Madrid-sjef Jose Mourinho sier i et nytt intervju at etter perioden i Real Madrid, vil han tilbake til England. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

• Følg Chelsea - Stoke fra klokka 16 i fotballstudio.

(Dagbladet): Manager Jose Mourinho og Real Madrid vant 3-2 mot Manchester City i Champions League i midtuka - men de regjerende spanske mesterne har startet svakt i La Liga med bare fire poeng på de fire første kampene.

Mourinho har vunnet serien i både Portugal, England, Italia og sist i Spania - og nå åpner portugiseren for en retur til Premier League.

- Jeg kan ikke benekte det som er helt klart for meg. Etter Real Madrid skal jeg til England. Garantert, sier Mourinho i intervju med Sky Sports.

Mourinho trente Chelsea fra 2004 til 2007, Inter fra 2008 til 2010 og har siden vært i den spanske hovedstaden.

Selv om han sier han vil til England - vil han ikke si noe om hvilke klubber han ser på som aktuelle.

- Det er dit jeg vil. Jeg er blå. Jeg er «London-blå». Men jeg er profesjonell, sier Mourinho, hinter til sin periode som Chelsea-sjef som tok slutt høsten 2007.

Real Madrid spiller borte mot Rayo Vallecano i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media