PÅ TIDE Å STIKKE? Inter-trener Jose Mourinho sier i et intervju med magasinet Panorama, som skal publiseres i morgen, at han skal trene Real Madrid. Men han sier ikke når dette skal skje. Foto: Luca Bruno, AP/Scanpix
PÅ TIDE Å STIKKE? Inter-trener Jose Mourinho sier i et intervju med magasinet Panorama, som skal publiseres i morgen, at han skal trene Real Madrid. Men han sier ikke når dette skal skje. Foto: Luca Bruno, AP/ScanpixVis mer

- Jeg skal trene Real Madrid

Mourinho i ferskt intervju.

|||

Inter-trener José Mourinho sier ifølge magasinet Panorama at han skal trene Real Madrid.

Intervjuet skal ifølge nyhetsbyrået AFP publiseres i morgen. Portugiseren er blitt koblet til Real flere ganger. Han har sagt at han mistrives i italiensk fotball.

- Det som er skrevet om at jeg har en fot i Spania og en i Milano er ikke sant. Det er sant at jeg skal trene Real Madrid, sier Mourinho.

- Jeg har trent en stor klubb i England, jeg trener en stor klubb i Italia og skal trene en i Spania. Jeg har vunnet alt i tre land (Portugal, England og Italia). Det er ingenting som mangler, sier treneren.

Mourinho sier ingenting i intervjuet om når han vil flytte til den spanske hovedstaden. Han ligger an til å lede Inter til seriegull i år. Klubben skal også spille mesterligafinale.

Men livet i Italia er han ikke fornøyd med.

- Folk kommer opp til meg, klapper meg på ryggen og sier at jeg er den beste. Og så fort de kan angriper de meg. Jeg liker det ikke, selv noen trenere gjør slikt, sier Mourinho.

(NTB)