- Jeg skal vie livet mitt til å kjempe for Liverpool

Brendan Rodgers er ansatt.

- FØLER MEG VELSIGNET: Brendan Rodgers mellom Liverpools direktør Ian Ayre (t.v.) og styreleder Tom Werner. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB scanpix
- FØLER MEG VELSIGNET: Brendan Rodgers mellom Liverpools direktør Ian Ayre (t.v.) og styreleder Tom Werner. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool bekrefter i dag at de har ansatt Brendan Rodgers som ny manager i klubben.

Den nordirske 39-åringen ledet Swansea til 11. plass i Premier League i den nylig avsluttede sesongen. Nå møter han et helt nytt forventningspress i en av Englands mest tradisjonsrike klubber.

- Jeg føler meg velsignet som får denne sjansen. Jeg ønsker å takke John Henry, Tom Werner og FSG (Fenway Sports Group) for sjansen til å lede en så stor klubb. Jeg er virkelig spent,  og kan nesten ikke vente på å starte på dette prosjektet, sier Rodgers til Liverpools nettside.

- Forsvare prinsippene Han forsikrer om at han vil sette alle sine krefter inn på å føre klubben videre.

- Jeg lover å dedikere livet mitt til å kjempe for denne klubben og å forsvare de gode prinsippene til Liverpool både på og utenfor banen.

Rodgers overtar de helrøde etter at Kenny Dalglish fikk sparken 16. mai i år etter at laget endte på 8. plass i Premier League.

Brendan Rodgers har tidligere vært manager i Watford og Reading. Han var også ungdomstrener i Chelsea under Jose Mourinhos tid som manager i klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer