Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal vie livet mitt til å kjempe for Liverpool

Brendan Rodgers er ansatt.

- FØLER MEG VELSIGNET: Brendan Rodgers mellom Liverpools direktør Ian Ayre (t.v.) og styreleder Tom Werner. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB scanpix
- FØLER MEG VELSIGNET: Brendan Rodgers mellom Liverpools direktør Ian Ayre (t.v.) og styreleder Tom Werner. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB scanpix Vis mer


(Dagbladet): Liverpool bekrefter i dag at de har ansatt Brendan Rodgers som ny manager i klubben.

Den nordirske 39-åringen ledet Swansea til 11. plass i Premier League i den nylig avsluttede sesongen. Nå møter han et helt nytt forventningspress i en av Englands mest tradisjonsrike klubber.

- Jeg føler meg velsignet som får denne sjansen. Jeg ønsker å takke John Henry, Tom Werner og FSG (Fenway Sports Group) for sjansen til å lede en så stor klubb. Jeg er virkelig spent,  og kan nesten ikke vente på å starte på dette prosjektet, sier Rodgers til Liverpools nettside.

- Forsvare prinsippene Han forsikrer om at han vil sette alle sine krefter inn på å føre klubben videre.

- Jeg lover å dedikere livet mitt til å kjempe for denne klubben og å forsvare de gode prinsippene til Liverpool både på og utenfor banen.

Rodgers overtar de helrøde etter at Kenny Dalglish fikk sparken 16. mai i år etter at laget endte på 8. plass i Premier League.

Brendan Rodgers har tidligere vært manager i Watford og Reading. Han var også ungdomstrener i Chelsea under Jose Mourinhos tid som manager i klubben.

Portugiseren roser Rodgers i forbindelse med ansettelsen.

- Jeg er veldig glad for at han blir ansatt i Liverpool, spesielt fordi han ble det som en konsekvens av det fantastiske arbeidet han har gjort i Swansea, sier Mourinho til The Sun.
 
«Barcapool»? Brendans Swansea har imponert mange med den pasningsorienterte spillestilen sin i debutsesongen i Premier League, og fått kallenavnet «Swanselona».

Liverpools styreformann Tom Werner sier klubben håper Rodgers tar med seg den samme fotballen til Liverpool.

- Spillestilen Brendan assosieres med er akkurat hva vi ønsker å se på Anfield. Aggressive, offensivt spill. Swansea var en åpenbaring sist sesong med sin underholdende fotball, sier Werner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling