- Jeg skal vise alle at jeg kan ta vare på denne sjansen

Wolff Eikrem storfornøyd med Cardiff-overgang.

CARDIFF (Dagbladet): Igjen gjenforenes Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær. Den ventede overgangen til Cardiff ble endelig klar i dag. Dermed sier midtbanespilleren farvel til nederlandske Heerenveen etter bare et halvår i klubben.

Wolff Eikrem ønsker ikke å si noe om overgangen overfor Dagbladet nå i kveld. Klubben selv har publisert en egen video der nordmannen uttaler seg.

- Først og fremst er jeg glad for å få den sjansen og det ser ut som en fin plass det her. Jeg skal vise alle at jeg kan ta vare på denne sjansen. Det er Premier League. Det blir ikke bedre enn det, sier Wolff Eikrem.

- Jeg har møtt alle spillerne. De har tatt godt vare på meg. Nå har jeg fått sjansen og den skal jeg gripe. Jeg skal legge ned mye hardt arbeid, fortsetter han.

Pasningsstyrke Den norske landslagsspilleren får draktnummer 15. Cardiff vil ikke oppgi summen de har betalt for spilleren. Trolig ligger den på rundt 20 millioner kroner.

- Jeg har alltid vært god til å slå pasninger. Jeg må bare fortsette med det jeg har gjort før og jeg skal ta Premier League-nivået, sier Wolff Eikrem.

Wolff Eikrem var en del av Manchester Uniteds ungdomsakademi under Solskjær, før han fulgte manageren til Molde. Lørdag kan Wolff Eikrem få Premier League-debuten når Cardiff får besøk av West Ham.

Fornøyd Solskjær - Jeg har kjent Magnus i mange år, først i Manchester United, og så da jeg hentet ham til Molde. Der måtte jeg selge ham, han var vår beste spiller, og nå føler jeg meg heldig som kan hente ham igjen til Cardiff City for en rimelig pris. Jeg ser på dette som velbrukte penger, sier Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmesider.

- Han er en playmaker, en slags quarterback om du vil, som liker å ha mye ball og se etter pasningene. Han er veldig god teknisk, slår gode frispark og har blikk for spillet. Magnus vil gi Cardiff mye, og vil passe bra inn sammen med de andre midtbanespillerne i troppen, sier Solskjær.

Det er ventet at Mats Møller Dæhli også blir klar for Cardiff i løpet av de nærmeste dagene. Molde-talentet er for lengst på plass i Wales.

HER BOR SPILLERNE:  På dette firestjerners hotellet rett utenfor Cardiff bor både Wolff Eikrem og Møller Dæhli. Snart er de begge Cardiff-spillere. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
HER BOR SPILLERNE: På dette firestjerners hotellet rett utenfor Cardiff bor både Wolff Eikrem og Møller Dæhli. Snart er de begge Cardiff-spillere. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer