Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skjønner alle som er bekymret

Ståle Solbakken vet ikke om han får fortsette i jobben.

UVISS FREMTID: Ståle Solbakken, her med Kevin Doyle, har støtte blant spillerne. Han vet ikke om det er nok til å fortsette.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
UVISS FREMTID: Ståle Solbakken, her med Kevin Doyle, har støtte blant spillerne. Han vet ikke om det er nok til å fortsette. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ståle Solbakken forteller til Dagbladet at han skjønner det blir mange spørsmål rundt hans fremtid i Wolverhampton etter nok et sjokktap.

- Jeg skjønner mekanismene og bekymringene på kort sikt. Og at det blir spekulasjoner. Men som sagt, jeg vet ingen ting. Jeg håper bare at det ikke blir slutt med dette.

- Ingen vet hva som skjer nå. Jeg vet det i hvert fall ikke. Og jeg skjønner veldig godt alle som er bekymret. Vi har ikke hatt akseptable resultater i det siste, sier Solbakken.

Fansen skal også ha vist sin misnøye med manageren like etter kampslutt. Det skal ha haglet med skjellsord, og fans ba nordmannen komme seg tilbake til Skandinavia. Solbakken ser likevel lyst på noe i denne mørke perioden.

- Vi skulle ikke tapt denne kampen. Vi burde ledet 2-0 til pause. Og vi skapte vel fem store målsjanser. Likevel scoret vi ikke. Det positive er at vi begynner å få spillere tilbake. Jamie O'Hara spilte fra start i denne kampen, Slavomir Peszko kom inn i andre omgang. Og alt det hjelper og gjør meg sikker på at vi kommer til å bli bedre. Om jeg får være her, sier Solbakken.

Han har ikke noe konkret svar på hvorfor det har godt så galt med klubben som var i det gode selskap forrige sesong.

- Det er mange grunner til at vi har tapt 11 av de siste 15 kampene. En av dem er meg. Men jeg føler ikke at jeg har hatt tid til å sette det preget på laget som jeg ønsker. Det tar tid og og det er det management handler om, sier Solbakken.

Det spørs om Solbakken får sette sitt preg på laget i dette overgangsvinduet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!