Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skjønner ikke et ord av hva han sier!

Shinji Kagawa har språkproblemer i Manchester United.

SPRÅKPROBLEMER: Shinji Kagawa mener det vil ta tid før han skjønner hva Alex Ferguson sier. Foto: ANDREW YATES/AFP/NTB scanpix
SPRÅKPROBLEMER: Shinji Kagawa mener det vil ta tid før han skjønner hva Alex Ferguson sier. Foto: ANDREW YATES/AFP/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Shinji Kagawa har fått en lovende start på sin Manchester United-karriere, og scoret blant annet i sin første seriekamp på Old Trafford da «de røde djevlene» slo Fulham 3-2. Japaneren har funnet seg til rette i klubben, men innrømmer at han har problemer med å forstå Alex Ferguson.

- Jeg kan ikke forstå et ord av hva han sier! Jeg prøver å lære engelsk, men det å forstå manageren kan ta litt lengre tid, sier Kagawa til Daily Mail.

Alex Ferguson har som kjent en skotsk aksent som kan være vanskelig å forstå til tider, selv for folk som behersker engelsk godt.

Ikke like pent mål Kagawa scoret et enkelt mål fra kloss hold i kampen mot Fulham. Han var fornøyd med scoringen i hjemmedebuten, men ønsker at fansen skal få se vakrere mål fra ham i fremtiden.

- Mitt mål var ikke like pent som Robin van Persie sin scoring, men det føltes fantastisk. Jeg kunne ikke bomme fra den avstanden. Det var ikke den type mål jeg normalt scorer, så jeg håper at jeg neste gang kan vise Manchester United-fansen hva jeg kan gjøre fra langt hold. Mitt spill handler ikke om å score dog, jeg liker å skape sjanser. Jeg var veldig misfornøyd med å se flagget komme opp da jeg var involvert i angrepet som ledet til Rafaels annullerte scoring, sier Kagawa.

23-åringen kom fra Borussia Dortmund før inneværende sesong. På spørsmål om det er store forskjeller på nivået i de to landene, svarer japaneren:

- Den fysiske forskjellen er en ting. Jeg må tilpasse meg det. Den andre er kvaliteten i divisjonen. I Tyskland var lagene i toppen så mye bedre enn resten, men her er alle motstandere vanskelig å møte, sier Kagawa.

  Hyllet Kagawa ble hyllet i hjemlandet etter kampen i helga, men midtbanespilleren tror han vil blomstre mer i England med litt bedre kommunikasjon med sine medspillere.

- Vi spiller ballen mye sidelengs, men jeg vil at lagkameratene mine skal begynne å gi meg ballen fra alle områder og vinkler. Jeg må snakke med dem om det, fordi jeg ønsker at de skal stole på at jeg kan spille ballen framover, sier Kagawa. 

 
 

KOMMET GODT I GANG: Shinji Kagawa scoret sitt første seriemål for klubben mot Fulham. Her feire han scoringen med Michael Carrick og Anderson. Foto: ANDREW YATES/AFP/NTB scanpix
KOMMET GODT I GANG: Shinji Kagawa scoret sitt første seriemål for klubben mot Fulham. Her feire han scoringen med Michael Carrick og Anderson. Foto: ANDREW YATES/AFP/NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media