MØTER NORLING: Lillestrøm-trener Magnus Haglund møter Rikard Norling for første gang som trener i norsk fotball, mandag. Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix
MØTER NORLING: Lillestrøm-trener Magnus Haglund møter Rikard Norling for første gang som trener i norsk fotball, mandag. Foto: Tommy Ellingsen / NTB ScanpixVis mer

- Jeg skjønner ikke hvorfor han begynte å snakke om gull

Kritisk til landsmannen.

Mandag møter de svenske trenerne til Brann og Lillestrøm hverandre i norsk fotball for første gang. LSKs Magnus Haglund skjønner ikke hvorfor Rikard Norling sa laget skulle kjempe om gull.

Norling har fått en svært tøff start på karrieren som Brann-trener. Etter to strake tap fikk klubben sitt første poeng denne sesongen med uavgjort borte mot Sandnes Ulf i den siste serierunden før påske.

Da var ikke Norling på benken ettersom han var sykmeldt etter en ryggoperasjon.

- Ville ikke gjort det Brann er Norges kanskje vanskeligste klubb å være trener i ved siden av Rosenborg. Supporternes ambisjoner er alltid høye, og det håpet ble ikke mindre da Norling sa Brann hadde målsetting om å kjempe om seriegull denne sesongen.

- Man blir veldig populær i et par dager. Og innfrir man en slik målsetting blir man selvfølgelig hyllet, men fallhøyden er veldig stor. Jeg skjønner ikke hvorfor han begynte å snakke om gull. Jeg ville ikke gjort det, sier Haglund ifølge Romerikes Blad.

Brann har startet sesongen med 0-3 mot Sarpsborg 08, 1-2 mot Stabæk og 1-1 mot Sandnes Ulf. Laget er nest sist med det ene poenget.

- Viste styrke LSK er på sin side på 7.-plass med fire poeng på tre kamper.

Norling er tilbake i jobb etter sykmeldingen og leder laget mot Lillestrøm mandag.

- Det går bra, men som sagt skal jeg ta det med ro nå i starten. Vi har en gruppe trenere og spillere som beviselig jobber bra sammen, det så vi i Sandnes når vi klarte å snu kampen. Det viser at vi har den styrken som kreves for å utvikle oss videre, og jeg stoler på at alle sammen gjør nettopp det, sier han til klubbens nettsted.

(NTB)

TØFF START: Brann og trener Rikard Norling har hatt en utfordrende start på sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
TØFF START: Brann og trener Rikard Norling har hatt en utfordrende start på sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer