Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skjønte det kom til å bli tøft både på og utenfor banen

Brede Hangeland ønsker flere utenlandsproffer på landslaget. Det livet har Vegard Forren forsøkt.

 TILBAKE:  Vegard Forren ønsker seg inn igjen i landslagsvarmen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
TILBAKE: Vegard Forren ønsker seg inn igjen i landslagsvarmen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I dagens Dagbladet gikk Brede Hangeland ut og ønsket seg flere utenlandsproffer på landslaget.

Vegard Forren var en som forsøkte da han gikk fra Molde til Southampton. Og feilet. 

- Det meste gikk feil. Det er synd, sier Forren til Dagbladet.

Fristelser Han visste det kom til å bli tøft. Plutselig tjente han mye mer penger. Presset fra media ble også større. Forren kom fra en ferie, og var ikke i sitt livs form. Veien inn til de elleve utvalgte ble for tøff.

-  Jeg hadde sett for meg hvordan det kom til å bli. Jeg skjønte det kom til å bli tøft både på og utenfor banen. Men det var en god opplevelse for meg. Jeg fikk mye gode kompiser og mange gode venner.

I intervjuet med Dagbladet røper Forren at det var mange fristelser i Southampton.

- Ja, nei, så klart det blir det. Men for meg handlet det om å jobbe fra dag en og kjempe om en plass på lag. Jeg kom på et dårlig tidspunkt, rett etter ferie, og måtte jobbe hardt i starten, sier Forren.

Ønsker flere velkommen Forren støtter likevel sin kapteins forslag om å få flere spillere utenlands i de store klubbene.

- Desto bedre ligaer landslagsspillerne spiller i, jo mer vil de heve landslaget som lag, sier Vegard Forren.

Og han hadde tatt sjansen igjen.

- Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det. Og jeg håper flere kommer til å ta den. Nå er jeg enda bedre forberedt og vet hva jeg går om det skulle komme et tilbud til, sier midtstopperen.

Ikke rask nok Per-Mathias Høgmo har varslet endringer i forsvarsfireren til Island-kampen. Han vil ha mer tempo. Ikke en kappe som klær Forren 

-  Det utelukker meg. Det høres sånn ut, flirer Forren. Men han er likevel klar til å kjempe. For han har et annet knep på lur.

-  Fart er ikke min styrke, men du får litt ekstra fart med å være tidlig ute i situasjonene, sier Molde-stopperen.

- Jeg håper jeg er aktuell og skal vise meg fram til kampen. Så får vi se om jeg er en av de to som starter, sier Forren til Dagbladet.

Motivert Og det står ikke på motivasjonen. Selv om kampen er betydningsløs og det er varslet et glissent Ullevaal.

- Alle landskamper betyr noe. For å vinne det norske folk tilitt og få dem på kamp må vi vinne, sier Forren til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling