- Jeg skjønte ingenting. Plutselig sto jeg og holdt rundt en jeg ikke kjenner

Overrasket Huseklepp.

Strømsgodset - Brann 1-4

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Brann-profilen Erik Huseklepp (30) fikk æren av å sette inn 1-4-målet i storseieren borte mot Strømsgodset.

Og i feiringa dukket et ukjent fjes opp.

- Jeg skjønte ingenting. Plutselig sto jeg og holdt rundt en jeg ikke kjenner. Det var en supporter, sier Huseklepp med et smil til Dagbladet.

Feiret Huseklepp scoret sitt seriemål nummer to i går kveld. Og den tidligere landslagsspilleren har slitt foran mål det siste året. Han innrømmer at to mål på 23 kamper er lite, men føler seg bedre enn på lenge.

- Supporteren kom løpende rett mot meg og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Så jeg feiret bare med ham uten å tenke noe over det, sier Huseklepp.

- Hvordan føles det å score mål igjen?

- Det betyr mye å få ballen i mål. Det er viktig for meg. Jeg tenkte ikke så mye i avslutningsøyeblikket, og det er kanskje best sånn, sier han.

Bedre av pause Tippeligaen har hatt nesten to uker fri på grunn av landskamper. Huseklepp mener pausa har gjort ham bedre.

- Landslagspausa kom på et fint tidspunkt. I de fire dagene vi hadde fri så trene jeg knallhardt.

I går endte Brann-spilleren med både scoring og en målgivende pasning.

- Nå legger vi press på de andre lagene i bunnen. Nå må vi se fram mot fredag (kamp mot Sandnes Ulf). Samholdet i laget har aldri vært bedre enn det er nå og Rikard (Norling) trykker på de rette knappene, sier Huseklepp lurt.