Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skulle aldri skrevet under for Bayern

Podolski angrer på klubbskifte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bayern München-reserven Lukas Podolski uttaler i et intervju med tyske Bild at han angrer på overgangen fra FC Köln til den sydtyske storklubben i 2006.

Etter å ha levert et godt EM-sluttspill i sommer, der han blant annet herjet med fødelandet Polen og scoret to flotte mål, hadde han nok troen på mye spilletid i Bayern denne sesongen.

Men slik har det ikke blitt. Som i fjor har den 23-årige spilleren måttet se seg selv bli plassert på klubbens innbytterbenk, - med unntak av sesongens første kamp - og den situasjonen er ikke holdbar for spissen som kom på annenplass på toppscorer-listen under sommerens sluttspill.

Podolski er bekymret over fremtiden, og ytrer et ønske om spill i utlandet om ikke ting endrer seg før overgangsvinduet åpner igjen.

- Hvis jeg visste hva som kom til å skje, så ville jeg ikke ha skrevet under. Folk ville ikke kunnet forstå det hvis jeg sa det motsatte. Hvis ting fortsetter på denne måten blir jeg nødt til å tenke over hva som skjer til vinteren. Jeg er ikke fremmed for spill i utlandet. Alt er mulig, sier Podolski.

Podolski har spilt 50 kamper og scoret 10 mål for Bayern.

ANGRER:
Bayern-spissen Lukas Podolski (t.h.) angrer på at han i sin tid signerte for klubben. Lite spilletid skal være grunnen til at han ønsker seg vekk, og han legger ikke skjul på at spill i utlandet er aktuelt. Her under EM-finalen mot Spanias Cesc Fabregas. Foto: Paul Ellis, AFP / SCANPIX
ANGRER: Bayern-spissen Lukas Podolski (t.h.) angrer på at han i sin tid signerte for klubben. Lite spilletid skal være grunnen til at han ønsker seg vekk, og han legger ikke skjul på at spill i utlandet er aktuelt. Her under EM-finalen mot Spanias Cesc Fabregas. Foto: Paul Ellis, AFP / SCANPIX Vis mer
image: - Jeg skulle aldri skrevet under for Bayern

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!