Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skulle dundret ballen i hodet på Leganger

Hrafnhildur Skuladottir likte ikke straffestuntet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Slagelse-målvakt Cecilie Leganger ble tidligere i uka karakterisert som fjollete og respektløs av Aarhus-kaptein Karina Bjørn.

Den norske keeperen sto på henda da Aarhus fikk straffekast tidlig i kampen.

Islandske Hrafnhildur Skuladottir satte ballen kontrollert i mål, men avslører at hun tenkte på at hun skulle straffet Legangers oppførsel der og da.

- Etterpå tenkte jeg: Hva driver hun med? Det var veldig merkelig. Jeg skulle bare dundret ballen i hodet på henne. Så kunne hun lært en lekse, sier Skuladottir til Jyllands-Posten.

Islendingen besinnet seg imidlertid, og gjorde nok lurt i det. Hun satte nemlig ballen i hodet på GOG-backen Lise Knudsen tre uker tidligere. Det ga direkte rødt kort og to kampers karantene.

- Det var en dum handling. Jeg blir gal og klarer ikke å styre meg. Det er faktisk typisk meg. Det har jeg ikke vist i Danmark tidligere, men sånn var jeg også på Island, forteller hun.

Og hun legger ikke skjul på at hun er irritert på Leganger og lagvenninnene.

- Det er typisk Slagelse. Bojana Popovic er også en irriterende spiller. Hun er hamrende god, men hun griner hele tida på banen, sier Hrafnhildur Skuladottir.

STO PÅ HENDA: Cecilie Leganger forsøkte å underholde med en stunt-redning mot Aarhus, men fikk bare kjeft tilbake. Foto: Scanpix
STO PÅ HENDA: Cecilie Leganger forsøkte å underholde med en stunt-redning mot Aarhus, men fikk bare kjeft tilbake. Foto: Scanpix Vis mer