FÅR GJENNOMGÅ: Tidligere Toronto Maple Leafs-spiller Tim Brent (til venstre) får høre det i sosiale medier etter at han postet et jaktbilde i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
FÅR GJENNOMGÅ: Tidligere Toronto Maple Leafs-spiller Tim Brent (til venstre) får høre det i sosiale medier etter at han postet et jaktbilde i sosiale medier. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tim Brent og bjørn:

- Jeg skulle ha betalt for å se bjørnen drepe og spise deg

Tim Brent får trusler etter at han poserte med død bjørn. To kjendiser raser mot den tidligere NHL-spilleren.

Den tidligere NHL-spilleren Tim Brent er i hardt vær om dagen. Stanley Cup-vinneren postet denne uka et jaktbilde på Twitter.

Der poserte han stolt sammen med en grizzlybjørn han selv har skutt. Under bildet skriver han;

- Her er min grizzly, folkens. Vi fulgte etter den en stund, og da den så oss kom den stormende mot oss. Det var lett å se at vi var på hans territorium. Den var ikke redd for noen, skriver han.

Til angrep

Flere profilerte navn har den siste tida sendt kraftige stikk og trusler til Brent etter at han delte bildet i sosiale medier. En av dem er komiker Ricky Gervais. Han dropper ironi og humor og serverte denne kraftmeldingen:

- Jeg vedder på at å drepe denne vakre bjørnen fikk noen til å følge etter Tim også?

Hva Gervais egentlig mener med meldingen, kan tolkes i flere retninger. Det kan derimot ikke angrepet fra den tidligere proffsyklisten Robbie McEwen. Spurteren var sendt som en slugger på oppløpene, og nå sender han også en uppercut i retning NHL-profilen:

- Jeg skulle gjerne ha betalt for å se en bjørn drepe og spise deg, skriver han.

Dødstrusler

Fox News skriver at den tidligere NHL-stjerna har mottatt en rekke dødstrusler.

Enkelte av dem var så ekstreme at Trent kontaktet Twitter for å få dem fjernet. SoMe-plattformen svarte at meldingene ikke brøt med deres retningslinjer.

Ifølge myndighetene i Alaska kan alle jegere med lisens felle én grizzlybjørn hvert tredje år.

Dermed har ikke Trent gjort noe galt ifølge loven.

BRUTALT: Russiske Ilya Kovalchuk slo finske Janne Pesonen flere ganger i ansiktet da de møttes i VM i ishockey. Vis mer Vis mer Vis mer

Vant Stanley Cup

Tim Brent er en kanadisk hockeyspiller som fikk over 200 NHL-kamper før han la opp i 2016. 34-åringen fra Ontario har vært i en rekke NHL-klubber. Blant dem er Anaheim Ducks, Toronto Maple Leafs og Pittsburgh Penguins.

Høydepunktet i karrieren var da han fikk Stanley Cup-ringen i 2007 sammen med Anaheim Ducks. Han spilte ikke nok kamper til å vinne selve sluttspillet.