- Jeg skulle holdt den

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jeg ga en retur på det første målet. Jeg skulle jo holdt den, innrømmer Rosenborg-målvakt Jørn Jamtfall.

Kampen ble en bølgedal, også for RBK-keeperen. Jørn ga en retur som førte til Feyenoords første scoring. Seinere i kampen sto han for en kjemperedning.

- Vanligvis er det noen medspillere i nærheten som tar den, men det skjedde ikke denne gangen, sier Jørn Jamtfall som likevel ikke hang med hodet etter uavgjort-resultatet.

Skuffet Mini

- Jeg er ganske godt fornøyd for min egen del. Nå har vi nervene under kontroll på hjemmebane, så det er bare å stå på videre, sier RBK-keeperen som stadig lever under knallhardt press: Når som helst kan han igjen bli skiftet ut med islendingen Arni Gautur Arason.

Mini Jakobsen var på sin side ikke særlig fornøyd med egen innsats:

- Dette var en av de dårligste kampene jeg har spilt den siste måneden, oppsummerer Mini.

- Jeg spilte mot en back som var veldig rask. Når vi ikke får til skikkelige overganger når vi er i overtall, da er det ikke lett, sier Mini. Etter hvert forsto han at han kom til å bli byttet ut med Totto Dahlum.

- Du holdt på å score?

- Jeg var på vei igjennom, så tok han meg i skuldra og jeg mistet all fart. Jeg så at keeperen var ute og skulle legge den i langhjørnet. Men jeg traff ikke særlig godt, sier Mini som regner med å være tilbake i slag når RBK møter Tromsø i semifinalen på søndag.

MIN FEIL: Jørn Jamftfall hadde ikke noe problem med å innrømme at han burde holdt ballen som Feyenoord 1-0 på Lerkendal.