Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skulle ønske Falcao spilte under Sir Alex Ferguson

Stjernens agent tror ikke overgangen blir permanent.

NEPPE PERMANENT: Radamel Falcao (28) har ikke fått det til å stemme i Manchester United, og mye tyder på at overgangen fra Monaco ikke gjøres permanent. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
NEPPE PERMANENT: Radamel Falcao (28) har ikke fått det til å stemme i Manchester United, og mye tyder på at overgangen fra Monaco ikke gjøres permanent. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

Radamel Falcao (28) har ikke fått det til å stemme i Manchester United, og mye tyder på at overgangen fra Monaco ikke gjøres permanent. Ifølge agent Jorge Mendes kan Louis van Gaal takke seg selv.

Mendes risikerer å havne i krangel med Uniteds nederlandske manager, som har brukt agentens klient Falcao sparsomt siden han kom på lån fra Monaco like før sommerens overgangsvindu stengte.

- Jeg skulle ønske Falcao spilte under Sir Alex Ferguson. Han trenger å spille 90 minutter, og jeg forstår ikke hvorfor han ikke gjør det, sier Mendes til La Sexta, gjengitt av Manchester Evening News.

Mendes, som hadde et svært godt forhold til Ferguson da han ledet United, har blant andre United-keeper David de Gea som klient, og kontrakten hans går ut om halvannet år.

Misnøyen til Mendes vil ikke gjøre forhandlingene enklere, for agenten er blant fotballens mektigste.

Falcao har scoret tre mål for United så langt. Han ødela korsbåndet i fjor vinter, noe som gjorde at han gikk glipp av VM i Brasil.

Dersom United vil gjøre overgangen til Falcao permanent, må de etter sigende betale Monaco rundt 450 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media