Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skylder fansen ingenting

Bare pappa, mener Henry.

(Dagbladet.no): Samme dag som Arsenal møter Villarreal i semifinalen i Champions League heller Thierry Henry iskaldt vann i årene på alle som bryr seg om klubben.

28-åringen, som foreløpig ikke har villet forlenge kontrakten med Arsenal, fnyser av dem som mener han skylder fansen noe som helst.

- Hvem er det jeg skylder, og for hva? Ser dere ikke at jeg gir alt på banen? spør mannen med 207 scoringer for Arsenal.

Henry varslet nylig at han kom til å ta sin beslutning før sommerens VM-sluttspill i Tyskland. De fleste spekulasjonene går i retning av Barcelona.

- Jeg er bare et menneske og jeg trenger tid til å ta en avgjørelse. Jeg tenker ikke på ordet «skylde». Ja, jeg skylder min far noe, som fikk meg til denne verden, sier Henry, ifølge BBC.

Noen har spekulert i at en Arsenal-seier i Champions League vil gi Henry en god grunn til å flytte på seg - fordi han da har vunnet alt som kan vinnes med Arsenal.

Den teorien støttes ikke av Arsene Wenger.

- Den beste måten å holde på spillerne sine er alltid å vinne, men det er ikke nok. Når man knytter seg til en klubb for en lengre periode, er det fordi man deler de riktige verdiene med klubben og fordi du får spille den fotballen du elsker å spille. Jeg liker å tro at det er en bedre grunn til å bli i Arsenal, sier Wenger.

VIKTIG: Thierry Henry er trolig Arsenals aller viktigste spiller, men kan forsvinne til en annen klubb i sommer. Han føler ikke han skylder klubben han har scoret for 207 ganger noe som helst. Foto: REUTERS
VIKTIG: Thierry Henry er trolig Arsenals aller viktigste spiller, men kan forsvinne til en annen klubb i sommer. Han føler ikke han skylder klubben han har scoret for 207 ganger noe som helst. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media