- Jeg slår han hvis han ikke bestemmer seg snart

Cavani kan forlate Napoli.

USIKKER FRAMTID: Edinson Cavani vurderer både Chelsea og Real Madrid, men må snart bestemme seg for om han vil bli i Napoli eller ikke. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano
USIKKER FRAMTID: Edinson Cavani vurderer både Chelsea og Real Madrid, men må snart bestemme seg for om han vil bli i Napoli eller ikke. Foto: AP Photo/Victor R. CaivanoVis mer

(Dagbladet): Edinson Cavanis framtid i Napoli er usikker, etter at han har sagt han vil vurdere både Chelsea og Real Madrid.

Hinter om overgang - Hvem ville sagt nei til Chelsea eller Real Madrid? La oss være ærlig, har Cavani sagt til avisen El Pais, ifølge Football Italia.

- Hva jeg vet om en eventuelt overgang? For øyeblikket ingenting. Det er ingen konkrete avgjørelser, bare det som står i avisene, men ingenting er offisielt. Selvfølgelig er det fantastisk for en spiller å være ettertraktet. De som beviser at de har troen på meg vil få alt, men for øyeblikket er det eneste som svirrer rundt meg rykter.

- Hans intensjon er å spille for Real Madrid. Han er oppspilt og håper at det kan gå i orden, sier Edinsons far, Luis Cavani, for et par uker siden til Futboleros, ifølge Sky Sports.

Cavanis utkjøpsklausul skal være på 63 millioner euro, cirka 500 millioner norske kroner. Klausulen står fram til 10. august. Foreløpig er det bare Real Madrid som skal ha lagt inn bud på spissen, men også Chelsea og PSG skal være interessert.

Manchester City var også med i kampen, men ønsket ikke å betale så mye som klubben forlanget.

- Vil jeg la Cavani gå før 10. august? Jeg stoler på han, men hvis han ikke vil bli, så er det jeg som har dummet meg ut, sier Napoli-president Aurelio De Laurentiis til Radio Rai.

En ekte mann - Uansett, jeg tror han er en ekte mann, og at han derfor blir i Napoli. Hvis han bestemmer seg for å gå, så blir det i såfall etter kontinentcupen, fortsetter De Laurentiis.

Og De Laurentiis har planen klar hvis ikke Canavi klarer å bestemme seg.

- Vi vet alt innen 20. juli, hvis ikke slår jeg han.

VENTER PÅ AVGJØRELSEN: Napolipresident Aurelio De Laurentiis tror Cavani blir i Napoli. Foto: TOPSHOTS/AFP PHOTO / ROBERTO SALOMONE / NTB Scanpix
VENTER PÅ AVGJØRELSEN: Napolipresident Aurelio De Laurentiis tror Cavani blir i Napoli. Foto: TOPSHOTS/AFP PHOTO / ROBERTO SALOMONE / NTB Scanpix Vis mer