- Jeg slår Lukkøye

Da han møtte Lukkøye i februar, hadde han egentlig lagt opp boksingen. Nå er han tilbudt både EM- og VM-kamp hvis han vinner i København. Men for Thomas Hansvoll (26) er bare én ting helt sikkert. Han skal aldri mer stå i døra på Baronen og Baronessen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- JEG KJENNER HAN som ble skutt i halsen natt til søndag, sier Thomas Hansvoll. - Han bokset han også - en fin og real kar. Og vi fikk drapstrusler den gangen jeg sto i døra også, som vi bare blåste av.

- At folk nå gjør alvor av det de sier, og kommer tilbake og skyter, viser at miljøet er mye tøffere.

Det er en stund siden Thomas Hansvoll fant ut at kombinasjonen dørvakt/proffbokser er en utsatt og dårlig miks. Derfor droppet han nattarbeidet. Og etter det som skjedde i Natt-Oslo sist helg er han skremt. Og glad for at han valgte bort bransjen.

- En bokser i døra vil alltid være litt mer utsatt enn andre, sier han. - Det skal lite til for at du blir anmeldt for et forhold. Og derfor skjønte jeg at det ikke var noen framtid. Nå er jeg bare glad.

Å spørre en som lever av å slå og bli slått om han er redd - og det gjelder nesten uansett setting - er et spørsmål som ville fått mange proffboksere til å dele det kafébordet man tilfeldigvis har plassert kaffekoppen sin på, i to. Thomas Hansvoll derimot, ser bare ned.

- Redd, sier du - hva skal jeg si? Jobber du på byen må du alltid være forsiktig og rettferdig. De som holder ut lengst som dørvakter er de som er rettferdige. Men livet er ikke mye verd i døra - tydeligvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer