TYNGRE ENN FORVENTET: Michael Schumachers comeback har så langt bare gitt en 4. plass i VM-løp. Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ
TYNGRE ENN FORVENTET: Michael Schumachers comeback har så langt bare gitt en 4. plass i VM-løp. Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJVis mer

- Jeg sliter litt i motvind nå

Schumi ser fram mot neste VM-sesong.

Berlin (NTB-AFP): Den sjudobbelte formel 1-mesteren Michael Schumacher ser allerede mot neste sesong etter et heller skuffende comeback i formelsirkuset.

- Jeg tror nok jeg må vente på å nå målet mitt om å bli verdensmester enda en gang, og jeg aksepterer at det kan ta tid, for jeg sliter litt i motvind akkurat nå, sier tyskeren.

Han legger til at forventningene og ambisjonene var høye da han vendte tilbake til formel 1 før årets sesong, og han legger ikke skjul på at han er litt skuffet over ikke å ha innfridd.

- Jeg aksepterer at det har gått tyngre enn ventet. Derfor har jeg allerede rettet blikket videre mot neste sesong, sier 41-åringen.

Etter at Schumacher satte seg i bilen igjen er fjerdeplass det beste han har oppnådd denne sesongen. Han har virkelig fått føle at det ikke er bare-bare å komme tilbake etter tre år, men han gir ikke opp, og målet er fortsatt å ta en åttende VM-tittel. (©NTB)