TØFFE AVGJØRELSER: Manchester United-manager Ryan Giggs ble liggende våken og tenke på avgjørelsen han skulle ta før kampen mot Norwich. Han lot blant annet Juan Mata starte kampen på benken. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
TØFFE AVGJØRELSER: Manchester United-manager Ryan Giggs ble liggende våken og tenke på avgjørelsen han skulle ta før kampen mot Norwich. Han lot blant annet Juan Mata starte kampen på benken. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB ScanpixVis mer

- Jeg sov ikke i natt

Ryan Giggs forteller om tøffe avgjørelser før kampen mot Norwich.

(Dagbladet): Ryan Giggs fikk managerdebuten han drømte om på Old Trafford i kveld. Da dommeren tok fløyta til munnen for siste gang, sto det hele 4-0 på måltavla. Det var en liten opptur for klubben etter den turbulente uka klubben har lagt bak seg med sparkingen av David Moyes.

- Jeg nøt det. 4-0 er en drøm for oss. Jeg er virkelig fornøyd med forestillingen. Det er godt å ende kvelden slik vi gjorde; score mål og skape sjanser. Jeg minnet spillerne på at tempoet måtte bli høyere etter pause, og de svarte bra på det, sier Giggs ifølge BBC.

Giggs gjorde hele seks bytter fra 2-0-tapet mot Everton, og en spiller som Marouane Fellaini ble vraket. Den spillende manageren ville også ha full fokus på treneroppgaven, og valgte derfor å utelate seg selv også fra troppen.

Søvnløs - Jeg sov ikke i natt. Med spillere som ikke engang var på benken, og det å sette en spiller som Juan Mata på benken, det var en vanskelig avgjørelse og en posisjon jeg ikke har vært i tidligere, sier Giggs ifølge Sky Sports.

- Jeg kunne tatt ut to lag fordi responsen til spillerne har vært briljant. Jeg stoler på dem alle. Jeg ville ha et erfarent lag i kveld fordi jeg visste det ville være følelsesladet kamp, og de sviktet meg ikke, sier Giggs.

Det blir nok mye lettere å få søvn i natt etter kveldens forestilling. Juan Mata kom blant annet innpå og scoret to ganger.

Lever i nåtiden Waliseren forteller at han ikke tenker på mulighet for å bli manager for Manchester United på permanent basis i framtiden.

- Det har vært så mye for meg denne uka så jeg har egentlig ikke hatt tid til å se så langt inn i framtiden. Min jobb er å gjøre spillerne klare for kampen mot Sunderland, sier Giggs.

Han har blitt fortalt at han har jobben i fire kamper, og fokuserer derfor kun på det.