- Jeg sover ikke så godt for tiden

Marouane Chamakh vil så gjerne til Arsenal.

DRØMMER OM LONDON: Men det er mest dagdrømming, for Marouane Chamakh sier han sover dårlig i påvente av at Bordeaux skal bli enige med Arsenal om en overgang for ham. Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau
DRØMMER OM LONDON: Men det er mest dagdrømming, for Marouane Chamakh sier han sover dårlig i påvente av at Bordeaux skal bli enige med Arsenal om en overgang for ham. Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bordeaux-spiss Marouane Chamakh vil så veldig til Arsenal at han sliter med å sove i påvente på en overgangsavklaring.

Fransk-marokkanske Chamakh har i hele sommer vært koblet til engelsk fotball. Bordeaux-spilleren er ikke i tvil om hvilken klubb han vil til.

- Jeg prioriterer Arsenal. Det er andre interesserte klubber også, men Arsenal er den største klubben. Jeg sover ikke så godt for tiden, for ledelsen har fått klar beskjed om at jeg vil til en annen liga, sier Chamakh til fransk TV.

Arsenal-manager Arsène Wenger har erkjent interesse for Chamakh, men franskmannen nekter å betale den prisen (130 millioner kroner) Bordeaux krever.

- Jeg håper ting ordner seg raskt. Det er like viktig for meg som for Bordeaux at situasjonen blir avklart, mener 25-åringen, som hadde regnet med en mer samarbeidsvillig arbeidsgiver.

- Jeg trodde klubben skulle gjøre ting litt lettere for meg, sier han.

Klubbpresident Jean-Luis Triaud sa onsdag at han ville sørge for at Chamakhs Arsenal-drømmer blir til virkelighet om Wenger kommer med et bedre tilbud. Triaud skal også ha akseptert å senke prislappen, men det er ukjent hvor mye det er snakk om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer