Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg sover ikke så godt for tiden

Marouane Chamakh vil så gjerne til Arsenal.

DRØMMER OM LONDON: Men det er mest dagdrømming, for Marouane Chamakh sier han sover dårlig i påvente av at Bordeaux skal bli enige med Arsenal om en overgang for ham. Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau
DRØMMER OM LONDON: Men det er mest dagdrømming, for Marouane Chamakh sier han sover dårlig i påvente av at Bordeaux skal bli enige med Arsenal om en overgang for ham. Foto: SCANPIX/REUTERS/Regis Duvignau Vis mer

Bordeaux-spiss Marouane Chamakh vil så veldig til Arsenal at han sliter med å sove i påvente på en overgangsavklaring.

Fransk-marokkanske Chamakh har i hele sommer vært koblet til engelsk fotball. Bordeaux-spilleren er ikke i tvil om hvilken klubb han vil til.

- Jeg prioriterer Arsenal. Det er andre interesserte klubber også, men Arsenal er den største klubben. Jeg sover ikke så godt for tiden, for ledelsen har fått klar beskjed om at jeg vil til en annen liga, sier Chamakh til fransk TV.

Arsenal-manager Arsène Wenger har erkjent interesse for Chamakh, men franskmannen nekter å betale den prisen (130 millioner kroner) Bordeaux krever.

- Jeg håper ting ordner seg raskt. Det er like viktig for meg som for Bordeaux at situasjonen blir avklart, mener 25-åringen, som hadde regnet med en mer samarbeidsvillig arbeidsgiver.

- Jeg trodde klubben skulle gjøre ting litt lettere for meg, sier han.

Klubbpresident Jean-Luis Triaud sa onsdag at han ville sørge for at Chamakhs Arsenal-drømmer blir til virkelighet om Wenger kommer med et bedre tilbud. Triaud skal også ha akseptert å senke prislappen, men det er ukjent hvor mye det er snakk om.

Chamakh scoret 13 mål for Bordeaux forrige sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling