Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg sover som en baby. Våkner fire ganger og gråter

Tottenhams midlertidige trener har fått livet snudd på hodet.

 SNUDD:  Tottenhams midlertidige trener, Tim Sherwood, har fått livet snudd opp ned siden han takket ja til jobben mandag. Det går blant annet utover søvnen til 44-åringen. Foto: REUTERS / Andrew Winning / NTB Scanpix
SNUDD: Tottenhams midlertidige trener, Tim Sherwood, har fått livet snudd opp ned siden han takket ja til jobben mandag. Det går blant annet utover søvnen til 44-åringen. Foto: REUTERS / Andrew Winning / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tim Sherwood fikk livet sitt brått endret denne uken.

Mandag formiddag kom beskjeden om at trener Andre Villas-Boas og Tottenham hadde blitt enige om å skille lag.

Ikke lenge før fikk Sherwood telefonen som førte til at det var han som satt i den ansvarlige trener-stolen da Tottenham i går røk ut av ligacupen for West Ham i går.

Usikker mot Southampton Den midlertidige Tottenham-trenen forteller at kl. 10.15 mandag ringte styreleder Daniel Levvy.

- Han spurte om jeg kunne ta meg av A-lagstreningen, noe jeg gjorde, og nå er vi her. Jeg vet ikke hvordan framtida ser ut, jeg må ta meg en prat med styrelederen og høre hva de tenker.

- For å være ærlig, så vet jeg rett og slett ikke. Om jeg vet om jeg leder laget mot Southampton? Nei, forteller Tim Sherwood til Guardian.

de Boer favoritt Sherwood jobber til daglig med Tottenhams ungdomslag, men leger ikke skjul på at han kunne tenke seg å bli vurdert til A-lagsstillingen på heltid.

Men det er mange trenere som allerede er blitt koblet til å ta over Spurs, deriblant også Ole Gunnar Solskjær.

Ifølge engelske medier, er det nederlandske Frank de Boer som er storfavoritten. Problemet, ifølge Guardian, er at de Boer må forlate rollen som Ajax-trener før sesongen er over - en klubb som jakter sitt fjerde strake seriegull.

Sliter med søvnen Tim Sherwood forteller om hvordan livet hans har blitt snudd på hodet siden mandag.

- Det har vært veldig annerledes. Det er galskap, egentlig. Jeg er ikke vant til å bare sove to timer hver natt. Jeg våkner opp og tenker på spillere. Jeg sa her om dagen at jeg sover som en baby - jeg våkner opp og gråter fire ganger iløpet av natten, sier en spøkefull Sherwood.

Men han lar seg likevel ikke skremme av oppgaven som Tottenham-trener.

- Jeg liker utfordringer, det har jeg alltid gjort. Jeg har sterke meninger, og vet hvordan jeg vil spille. Jeg tror jeg kan håndtere spillerne og være ærlige med dem. Avgjørelsen om hvem som blir permanent trener er ikke en beslutning jeg styrer over, jeg er nok i diskusjonen, men det er ikke opp til meg, understreker 44-åringen.