I USA: Håvard Rugland, her fra prøvespill i Detroit Lions i fjor, er tilbake i USA og på jakt etter en NFL-klubb. Foto:   Leon Halip/Getty Images/AFP
I USA: Håvard Rugland, her fra prøvespill i Detroit Lions i fjor, er tilbake i USA og på jakt etter en NFL-klubb. Foto: Leon Halip/Getty Images/AFPVis mer

- Jeg sparker bedre enn noensinne

Rugland i USA på NFL-jakt.

(Dagbladet): Håvard Rugland (29) har reist til USA i håp om å få prøvespill og kontrakt med en NFL-klubb.

- Fint å være tilbake i USA. Håper å få sjansen til å vise mine ferdigheter. Jeg sparker bedre enn noensinne, skriver Rugland på Twitter.

På jakt Nordmannens manager, Kevin Skabo, bekrefter ovenfor Dagbladet at 29-åringen håper på en ny sjanse til å vise seg fram.

- Håvard har reist til USA for å drive vanlig trening. Det er ikke noe konkret, men nå er det like før NFL-lagene kjører i gang sesongoppkjøringa. Da er det viktig å være tilgjengelig og det er en klar fordel at han er på plass. Ting skjer veldig raskt, sier Skabo til Dagbladet.

- Nå jobbes det med å skaffe en ny agent som skal åpne nye dører og for å finne gode alternativer å trene med, sier manageren.

Hos Cardinals I januar var Rugland på prøvespill i Arizona Cardinals, der mener Skabo at nordmannen gjorde et godt inntrykk.

- Håvard hadde et fantastisk prøvespill der. De har signert en ny kicker, men ingenting er umulig for en ny sjanse der.

- Er dette Ruglands siste sjanse?

- Nei, absolutt ikke. Han er fortsatt ung. Dersom det ikke har skjedd noe mer konkret før sesongen starter, finnes det andre muligheter.. Han er fremdeles ung og har flere år på seg, sier Skabo.

Rugland var lenge på aktuell for Detroit Lions i fjor, men måtte reise kontraktsløs tilbake til Norge.