- Jeg spiller gjerne på Cuba

Mame Biram Diouf om framtida.

GREP OM ANDREPLASSEN: Odd spilte uavgjort og Mame Biram Diouf og Molde benyttet anledningen til å knuse Lyn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
GREP OM ANDREPLASSEN: Odd spilte uavgjort og Mame Biram Diouf og Molde benyttet anledningen til å knuse Lyn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Lyn 4-0.

Et intervju med Moldes Mame Biram Diouf (21) er svært vanskelig å få sprut over. Han svarer omtrent det samme på hvert eneste spørsmål, at han bare vil spille og smile. Om det så blir på Cuba.

Etter 4-0-seieren over et Lyn-lag i full krise, kunne ingen spørsmål frembringe alvorlige ansiktstrekk på Mame Biram Diouf. I løpet av kampen fikk han vist at den raske og offensive kroppen også inneholder en hel masse defensive kvaliteter.

- Om laget har brukt for meg i en defensiv posisjon, så spiller jeg gjerne det i fremtiden jeg, sier han og bryter ut i latter.

Moldes trener, Kjell Jonevret, trodde mye av rusket i Moldes forsvarsfirer, spesielt i andreomgangen, kom som et svar på det tette kampprogrammet. Diouf som er vant til brennhete dager i Senegal, forteller til Dagbladet at det var en slitsom kveld i Moldes kveldssol.

- Bare se! Jeg svetter hardt ennå. Det var såpass hardt og varmt i dag at det er godt jeg hadde gjort mine forberedelser. Forberedelser som i all hovedsak går ut på og drikke mye og spise litt hver time, samt massevis av søvn. Hjemme i Senegal er det varmt hele tiden, men i Norge kommer heten brått på og gjør det like varmt og vanskelig for meg som alle andre, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer