Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg spiller høyreback om jeg blir spurt

Wolff Eikrem i troppen til skadeplaget United.

KAN FÅ DEBUTEN: Dette er det nærmeste Magnus Wolff Eikrem har vært a-laget til Manchester United - oppvarming foran ligacupkampen mot Wolverhampton i september. I morgen kveld kan han være i troppen mot Wolfsburg i Champions League. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
KAN FÅ DEBUTEN: Dette er det nærmeste Magnus Wolff Eikrem har vært a-laget til Manchester United - oppvarming foran ligacupkampen mot Wolverhampton i september. I morgen kveld kan han være i troppen mot Wolfsburg i Champions League. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem har sittet på United-benken i ligacupen, men ikke sluppet til på banen for a-laget ennå.

I dag var den norske 19-åringen med på flyet til Tyskland der United møter Wolfsburg i siste gruppekamp i Champions League i morgen.

United kan miste førsteplassen i gruppa til Wolfsburg på innbyrdes oppgjør, med mindre CSKA Moskva vinner borte mot Besiktas.

Vinner både Wolfsburg og CSKA, vil de ende opp på ti poeng som United. I så fall blir gruppa avgjort på de innbyrdes møtene mellom disse tre, ved at kampene mot bunnlaget Besktas fjernes.

Det er bare United som har tapt mot tyrkerne, og de tjener derfor mest på å få de kampene ut av regnestykket.

Hvem spiller forsvar?
United har store skadeproblemer foran kveldens kamp. Den store snakkisen blant journalistene på flyet til Tyskland var hvordan forsvarsfireren blir seende ut, skriver klubbens egen skribent Ben Hibbs som livedekker turen på manutd.com.

Ikke minst er det usikkerhet rundt midtstopperne. Alex Ferguson hadde håpet Nemanja Vidic var frisk nok til å spille etter influensa-fravær, men han var ikke med på flyet i dag.

Michael Carrick blir trolig den ene nødløsningen slik han ble på slutten av lørdagens kamp mot West Ham.

For det er ikke flusst av rutinerte stopperalternativer i denne troppen: Ben Foster, Gabriel Obertan, Magnus Wolff Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Oliver Gill, Michael Carrick, Matty James, Michael Owen, Darren Fletcher, Danny Welbeck, Ji-sung Park, Anderson, Patrice Evra, Cameron Stewart, Tomasz Kuszczak, Nani, Oliver Norwood.

Én skal ut
Men Uniteds nettreporter har også forhørt seg med Magnus Wolff Eikrem om han kan tenke seg jobben i midtforsvaret.

- Jeg vet ikke det helt. Men jeg spiller høyreback om jeg blir spurt, svarer nordmannen lattermild.

For en førstereisgutt i europacup-sammenheng er det selvsagt ikke anledning til å være kresen på posisjonen. Men sjansen for å sitte på benken er i alle fall brukbar. Totalt reiser United med 19 spillere, og i Champions League kan man ha sju innbyttere.

Det vil si at bare én skal ut før kampen i morgen kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media