- Jeg spiller ikke stygt, andre er verre

Det er langt opp til Haltvik, mener Karo.

SJU PÅ RAD: Karoline Dyhre Breivang har nå spilt sju kamper på rad uten å bli utvist. Det tilhører sjeldenhetene. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
SJU PÅ RAD: Karoline Dyhre Breivang har nå spilt sju kamper på rad uten å bli utvist. Det tilhører sjeldenhetene. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Norge får generelt sett færre utvisninger enn de fleste andre lag.

Grunnen til det er todelt.

De norske jentene kjemper som regel om medaljene, og derfor er ofte motstanderne på etterskudd. De må ta i bruk ulovlige midler for å stoppe Norge. Men håndballjentene er kanskje litt snille noen ganger også, Camilla Herrem har i hvert fall advart mot pusespill.

90 utvisninger Karoline Dyhre Breivang er kjent som en av de beste krigerne i Thorir Hergeirssons rekker. Beviset finner du i utvisningsstatistikken.

Larvik-spilleren nærmer seg toppen, med 90 tominuttere på 210 kamper. Susann Goksør Bjerkrheim har 91, og blir nok tatt igjen snart. Elisabeth Hilmo endte på 112 utvisninger og Trine Haltvik topper med 118.

- Det er langt igjen til Haltvik og jeg har blitt snillere, sier Dyhre Breivang til Dagbladet.

Karo bryr seg fint lite om at hun kan ende på toppen av lista, om hun spiller tre-fire år til og fortsetter å gi alt for Norge.

- Jeg står jo inne i midten der, og da må man ta noen dueller. Du må tåle noen tominuttere når du er en duellspiller i forsvar. Jeg står som regel på toerplassen (nest ytterst) og noen må gå ut på motstanderne, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer