FOR FORSIKTIG: Christian Eriksen mener han ble altfor veik i duellene med Henning Hauger og Norge da lagene møttes på Ullevaal i mars.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FOR FORSIKTIG: Christian Eriksen mener han ble altfor veik i duellene med Henning Hauger og Norge da lagene møttes på Ullevaal i mars.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

- Jeg spilte som ei jente mot Norge

Men nå kan «Drillos» vente seg en sterkere og tøffere Christian Eriksen.

Christian Eriksen (19) forsikrer at Norges utvalgte vil møte en langt sterkere utgave av ham i Parken enn på Ullevaal tidligere i år.

Danmarks unge midtbanetalent mener at fysikken er langt bedre nå enn da lagene møttes i mars. Eriksen føler seg mer enn klar til en tøff kamp tirsdag. Han tror han står sterkere rustet til å gå inn i en ny nabokrig med et ekstra halvår i nederlandske Ajax unnagjort.

- I Norge spilte jeg litt som ei jente, følte jeg. Men det området har jeg forsterket og blitt bedre på. Det synes jeg i hvert fall selv, sier Eriksen, ifølge Ekstra Bladet.

- Jeg har fått spille en del i Nederland og har utviklet meg både som spiller og menneske. Jeg har fått en del ballast med Ajax, og det er med på å skape spilleglede, legger han til.

19-åringen står sannsynligvis overfor sin første landskamp i Parken foran fulle tribuner, men føler ikke det legger noe ekstra press på hans unge skuldre.

- Jeg tror at min rolle blir den samme som tidligere. Jeg skal få fatt i ballen og skape noen sjanser, men det er jo ikke bare meg som skal åpne forsvaret deres, påpeker Ajax-spilleren, som samtidig avslører at han ikke ble særlig imponert over det Norge viste mot Island på Ullevaal.

(NTB)