- Jeg spurte ham om hvorfor han etterlot meg bevisstløs på gulvet

Kona til NFL-spilleren Ray Rice snakker ut om skandalevideoen.

STÅR SAMMEN:  Janay Rice (t.v.) og Ray Rice giftet seg i mars. I et intervju med ESPN forteller hun at videoen av voldshendelsen i Atlantic City ikke fikk henne til å revurdere forholdet. Foto: REUTERS/Mike Segar
STÅR SAMMEN: Janay Rice (t.v.) og Ray Rice giftet seg i mars. I et intervju med ESPN forteller hun at videoen av voldshendelsen i Atlantic City ikke fikk henne til å revurdere forholdet. Foto: REUTERS/Mike Segar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NFL-spilleren Ray Rice ble i september utestengt på ubestemt tid, etter at en video publisert på nettstedet TMZ viste at Rice slo forloveden i en heis på et hotell i Atlantic City. Suspensasjonen ble i går opphevet.

Selve hendelsen skjedde i 15. februar i år. I videoen kan man se at Ray Rice slår sin daværende forlovede, Janay. Hun faller bevisstløs om, og Rice drar henne delvis ut av heisen.

Hun kommer deretter til seg selv igjen, men blir sittende på gulvet. En sikkerhetsvakt og flere forbipasserende strømmer til, og noen hjelper henne til slutt med å reise seg opp.

I mars giftet paret seg.

Ønsket en forklaring Saken har vakt sterke reaksjoner i USA. Også Det hvite hus reagerte med avsky. 

Janay Rice har ikke uttalt seg om saken før den ble kjent. Før nå. I et intervju med ESPN forteller kona om hvordan hun reagerte da hun fikk se videoen.

- Videoen fikk meg ikke til å revurdere forholdet, men jeg ønsket en forklaring fra ham, sier hun til ESPN.

- Jeg spurte ham om hvorfor han etterlot meg på gulvet på den måten. Jeg spurte ham om hva han tenkte da han så meg ligge der bevisstløs. Han fortalte meg at han var i sjokk. Han sa han var livredd, fordi sikkerhetsvakta var der, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer