Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg står i evig gjeld til Rekdal

Lindegaard rett fra Aalesund-nachspiel til United?

I FORHANDLINGER MED UNITED: Aalesund er fortsatt i forhandlinger med Manchester United om Anders Lindegaards underskrift. Keeperen takker Kjetil Rekdal og håper nå avtalen skal gå i orden. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
I FORHANDLINGER MED UNITED: Aalesund er fortsatt i forhandlinger med Manchester United om Anders Lindegaards underskrift. Keeperen takker Kjetil Rekdal og håper nå avtalen skal gå i orden. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MOLDE (Dagbladet): Fredag kveld arrangerte Kjetil Rekdal årsfest for Aalesund-spillerne. Der ble den sterke innsatsen i årets serie feiret.

Dette er mest sannsynlig siste fest for Anders Lindegaard med AaFKs trener og medspillere. Årets sesong har vært en fest. I Geiranger er det nachspiel for spillerne - og kanskje reiser keeperen omtrent rett derfra til Manchester for å skrive under for United.

Verdens mest kjente klubb. Dit hadde ikke Lindegaard havnet uten Rekdals hjelp, skal vi tro dansken selv.

- Om jeg blir solgt skal Kjetil Rekdal ha en stor aksjeandel i min utvikling. Jeg står i evig gjeld til Rekdal og han har betydd ufattelig mye for min utvikling, sier Lindegaard til Dagbladet. Stolt Kjetil Rekdal er stolt over at Anders Lindegaard har kommet dit han er i dag.

- Ole Gunnar Solskjær sa at Molde var den eneste norske klubben som har solgt spillere til Manchester United. Om Anders blir solgt til United, er ikke Molde alene om det lenger. Dersom dette salget ordner seg, er det stort for Aalesund, sier Rekdal til Dagbladet.
Rekdals ære Rekdal var den som fikk tips om den danske keeperen og sørget for at Lindegaard ble med på treningsleir på Gran Canaria for to år siden. - Etter noen få treninger ble Aalesunds sportslige ledelse overbevist og jeg ble lånt ut fra danske OB. Etter en god periode i Aalesund ble jeg hentet hjem igjen til OB i Danmark. Der spilte jeg fem kamper før jeg endte på reservebenken og ble oversett av treneren. Kjetil Rekdal holdt hele denne perioden kontakten med meg og ordnet det slik at Aalesund kjøpte meg, sier Lindegaard. Rekdal forteller at han tidlig forstod at Lindegaard var en kommende keeperstjerne. Når det gjelder kjøpet av Lindegaard, kan jeg nok med sikkerhet si at Aalesund har gjort et kupp. Det er også et kvalitetsstempel for klubben om Manchester United kjøper Anders, sier Rekdal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!