Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg starter på benken

- Tvinger dere meg til å svare, så tror jeg at jeg ender opp på benken i morgen, Vialli bruker nok Hasselbaink og Zola på topp. Men jeg kommer nok innpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sa Tore André Flo i går, sjøl om han egentlig ikke skulle snakke med pressen. Det var bestemt av øverste blått Chelsea-hold. Men Flo tok seg noen få minutter etter treninga, der han viste at lårstrekken er under kontroll.

Får skryt

- Nå føles det bra, jeg vant skuddstatistikken, sier Flo som så landskampen mot Finland på fjernsynet.

- Det var ikke helt bra, nei, det er nok en del som må gjøres, sier Flo, mens manager Vialli kommer nesten en time for seint til pressekonferansen han har innkalt til.

Ikke for å snakke om bråket rundt den franske midtstopperen Frank Lebouef som har gått ut å kritisert italieneren: «Vialli er uvenner med alle i klubben.»

- Berg?

- Jeg skal snakke med Frank, men det blir en samtale mellom ham og meg, sa Vialli. På spørsmål om Henning Berg er aktuell som ny midtstopper hos Chelsea svarte Vialli: - Berg? Den norske Manchester United-stopperen? Nei det er nytt for meg, sier Vialli som forrige sesong skryter av lange Flo.

- Flo er bare blitt bedre og bedre. I år er han sterkere fysisk og trolig bedre enn noen gang, men jeg kan ikke love ham førstelagsfotball. Slik må det være i en klubb som Chelsea, sier Vialli. Han legger til...«Vi har fått mange og høye bud på Flo, men vi selger ham ikke. Han er en viktig spiller for oss.»

Paven har rett

- Vinner dere ligaen denne sesongen?

- Vi er utfordrere til tittelen, helt klart. Og vi er blitt mer effektive foran mål. Jeg forventer at laget skal vinne alle kampene, men er samtidig realistisk og vet at det ikke kommer til å skje. Går vi på tap blir jobben å sørge for at det ikke skjer igjen, sier Vialli.

På spørsmål om de vanvittige prisene på fotballspillere svarte Vialli med latter i stemmen:

- Paven hevder at ingen fotballspillere er verdt så mye penger, og paven har alltid rett.