«Jeg stoler ikke på Mario. Ingen stoler på Mario.»

Mancini håper Balotelli snart vokser opp etter nye sprell.

IKKE TIL Å STOLE PÅ: City-manager Roberto Mancini sier han aldri kommer til å stole på Mario Balotelli.Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix
IKKE TIL Å STOLE PÅ: City-manager Roberto Mancini sier han aldri kommer til å stole på Mario Balotelli.Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City - Sunderland og øvrige engelske kamper direkte i fotballstudio fra kl. 16.00.

(Dagbladet): Roberto Mancini disponerer en spisskvartett til over én milliard kroner i anskaffelseskostnad. Likevel går Manchester City helgens serierunde i møte med et aldri så lite offensivt problem:

Klubbens toppscorer og rekordkjøp Sergio Agüero har pådratt seg en skade Mancini omtaler som idiotisk, mytteristen Carlos Tevez er fortsatt langt unna å holde 90 minutter og knapt spiselig hos manager så vel som lagkamerater og supportere, Edin Dzeko er bare en blek skygge av seg selv og Mario Balotelli er, ja, nettopp Mario Balotelli.

Denne uka fikk fotballverdenen nok en påminnelse om at den italienske 21-åringen er full av besynderlige påfunn og innfall da han uanmeldt kom inn og avbrøt seansen hvor Andrea Stramaccioni ble presentert som midlertidig Inter-trener i Milano.

Selv om episoden var uskyldig nok og gjensynsgleden sikkert stor for både Balotelli og Inter-folket, er det på betimelig å sette spørsmålstegn ved hva i all verden han gjorde hjemme i Italia på en tirsdag mellom to serierunder når arbeidsgiveren hans kjemper en innbitt gullstrid mot byrival Manchester United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer