- Jeg svarer ikke på dem, for det vil jeg ikke tenke på under EM

Veronica Kristiansen (24) om masete agenter.

NY NORSK STJERNE: Veronica Kristiansen har fått sitt store landslagsgjennombrudd denne sesongen, og nærmer seg sin aller første internasjonale seniormedalje. Neste år forsvinner hun trolig til proffspill i utlandet også. Henvendelsene er begynte å bli mange.
NY NORSK STJERNE: Veronica Kristiansen har fått sitt store landslagsgjennombrudd denne sesongen, og nærmer seg sin aller første internasjonale seniormedalje. Neste år forsvinner hun trolig til proffspill i utlandet også. Henvendelsene er begynte å bli mange. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Ungarn, klokka 20.30

DEBRECEN (Dagbladet): Ikke noe galt sagt om Glassverket. Drammens-klubben er det eneste laget som har heng på suverene Larvik i eliteserien hjemme i Norge, etter en fantastisk høstsesong.

Men de skal lykkes med mye om de skal klare å beholde klubbens juvel - og landslagskomet - Veronica Kristiansen utover den kontrakten som utløper til våren.

Nøkkelspiller Ikke fordi klubben ikke er god nok eller interessant nok. Men trykket utenfra er blitt stort, og det vokser nesten for hver gang «Vikki» ikler seg den norske landslagsdrakten.

Tre utespillere har spilt mer enn Vikki så langt i EM. Det sier det meste om tilliten landslagssjef Thorir Hergeirsson har til Glassverket-jenta. I forsvar danner hun et ferskt, men meget lovende midtforsvar sammen med Ida Alstad, og i tillegg har hun notert seg for 16 goaler på 32 avslutninger.

Flere profftilbud I bare sitt andre mesterskap for Norge er hun allerede blitt en nøkkelfaktor både framover og bakover.

Slikt anerkjennnes og registreres.

Agentene har allerede skrudd på sjarmen overfor Mjøndalen-jenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer