Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg synes de syter

Drillo bryr seg ikke om klagene fra sveitserne.

FORNØYD DAGEN DERPÅ: Landslagssjef Egil Drillo Olsen under en økt med restitusjonstrening i Bern i Sveits før avreise til Kypros lørdag. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FORNØYD DAGEN DERPÅ: Landslagssjef Egil Drillo Olsen under en økt med restitusjonstrening i Bern i Sveits før avreise til Kypros lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Sveits - Norge 1-1

BERN/OSLO (Dagbladet): Landslagssjef Egil Drillo Olsen var fornøyd etter ett poeng mot Sveits, men sier i dag at det er mye å sette fingeren på.

Dagbladet møtte landslagssjefen før avreise til Kypros i ettermiddag.

- Det er mye å sette fingeren på, men det var mye bra innimellom. Et sted mellom fem og syv sjanser, så vi har ikke marginene med oss i og for seg, da hadde vi vunnet kampen, sier Drillo.

- Guts og det å tråkke til snakket vi om på forhånd, det visste vi at de likte dårlig. Vi hadde sett klare svakheter hos dem på dødballer, og vi skapte flere store sjanser på det, sier 70-åringen.

Jevn prestasjon
Men han sett under ett fornøyd med gjennomkjøringa.

- Det var positivt over hele linja, det var ingen som spilte under pari, og det var jevnt bra på alle sammen, sier Drillo.

- Vil du trekke fram noen?

- Daniel Braaten klarte jo å gjenskape det han gjorde mot Slovenia, og spilte nok en god kamp. Han var viktig i det vi la opp til.

Syting
- Sveitserne mener dommeren var svak?

- Jeg er uenig. Det var en del frispark som de ville ha, som vi har sett på, som er greie taklinger. Jeg syns de sutret veldig mye på dommeren, sier Drillo.

Landslagssjefen legger til at Norge fikk avgjørelser dømt mot seg.

- Brede (Hangeland) ble dratt ned i feltet på slutten der, på 1-1, så det var nok ikke helt entydig hvem som holdt og ikke holdt.