Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg synes det er litt trist

Hodgson jubler ikke over United - Liverpool i FA-cupen.

GIGANTMØTE: Dimitar Berbatov og Steven Gerrard scoret henholdsvis tre og to ganger da United og Liverpool møtte hverandre i september. I januar barker de to sammen igjen på Old Trafford, denne gang i FA-cupen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
GIGANTMØTE: Dimitar Berbatov og Steven Gerrard scoret henholdsvis tre og to ganger da United og Liverpool møtte hverandre i september. I januar barker de to sammen igjen på Old Trafford, denne gang i FA-cupen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): Manchester United og Liverpool er de to mestvinnende klubbene i engelsk fotball.

I kveld ble de to gigantene trukket mot hverandre allerede i FA-cupens tredje runde.

Et oppgjør som gir mange supportere vann i munnen, men Liverpool-manager Roy Hodgson skjærer mest grimaser.

- Det blir en fantastisk fotballkamp, men det er litt uheldig at to Premier League-lag av denne kvaliteten blir trukket mot hverandre. Jeg synes alltid det er litt trist, sier Hodgson ifølge The Guardian.

Og legger fleipende til:

- Det er ingen tvil om at vi kommer på TV igjen. Det virker som om vi er på skjermen hver uke, så jeg får gjøre klar sminken.

På forhånd hadde nok mange et lite håp om et oppgjør mellom United og protestklubben FC United of Manchester, som i går tok et nytt steg mot en sensasjonell 3. rundekamp gjennom å sikre omkamp på bortebane mot Brighton med én mann mindre i ekstraomgangene.

Men Liverpool kan ikke akkurat kalles en dårlig erstatning.

Det har vært noen minneverdige FA-cupoppgjør mellom de to klubbene fra Nord-England opp gjennom årene, og med norske øyne huskes kanskje 4. rundekampen fra 1999 best, da Ole Gunnar Solskjær ble matchvinner på overtid etter at Liverpool hadde ledet 1-0 like før slutt.

Da lagene møttes i september i høst vant Manchester United 3-2, etter hattrick av Dimitar Berbatov og to scoringer fra Steven Gerrard.

Regjerende mester Chelsea møter Roy Keanes Ipswich på Stamford Bridge, mens Arsenal tar imot opprykksjagende Leeds.

Kampene spilles 8. og 9. januar 2011.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media