STØTTER CARROLL: Kenny Dalglish er lei av kritikken mot Andy Carroll. Liverpool-manageren har stor tro på spissen. Foto: Reuters / Nigel Roddis / Scanpix
STØTTER CARROLL: Kenny Dalglish er lei av kritikken mot Andy Carroll. Liverpool-manageren har stor tro på spissen. Foto: Reuters / Nigel Roddis / ScanpixVis mer

- Jeg synes han har tilpasset seg bra

Dalglish om Carroll.

Kenny Dalglish er lei av kritikken mot Andy Carroll. Liverpool-manageren har stor tro på spissen.

Liverpool hentet Carroll fra Newcastle for 35 millioner pund sist (325 millioner kroner), men engelskmannen står kun med fem mål på 28 kamper. Så langt denne sesongen er det blitt to scoringer i serien.

- Jeg tror ikke selvtillit er noe problem for Andy Carroll, og jeg ser ingen grunn til at det skal være det. Han har jobbet godt her. Han må finne seg til rette i en ny klubb med en ny filosofi og spillestil.

- Jeg synes han har tilpasset seg bra. Vi skal fortsette å jobbe med ham, for vi har mye større tro på ham enn mange av dem som skriver om ham, sier Dalglish.

Fredag kommer Carrolls tidligere arbeidsgiver på besøk til Anfield. Liverpool er ubeseiret hjemme på Anfield denne sesongen, men seks av ni hjemmekamper er endt uavgjort.

Liverpool ligger på sjetteplass på tabellen, mens Newcastle følger på plassen bak. Mellom de to lagene skiller det kun ett poeng.

- Jeg synes vi fortjener å ligge høyere på tabellen enn vi gjør, sier Dalglish.

(NTB)