Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg synes synd på Messi. Han ser dum ut

Får moteslakt.

 MAN IN RED: Lionel Messi (R) stilte i rød dress på Gullballen i Zürich. Til venstre hans Antonella Roccuzzo. FOTO: NTB SCANPIX
MAN IN RED: Lionel Messi (R) stilte i rød dress på Gullballen i Zürich. Til venstre hans Antonella Roccuzzo. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lionel Messi (26) fikk aldri den helt store dreisen på kvelden i Zürich mandag.

For det første stakk Cristiano Ronaldo (28) av gårde med Gullballen, beviset på at du er verdens beste fotballspiller.

For det andre får smokingen han valgte for aftenen gjennomgå av kritikerne.

- Jeg synes synd på herr Messi. Han er sannsynligvis en hyggelig person, men jeg synes den (smokingen) får ham til å se veldig dum ut, sier den britiske moteeksperten Peter York, ifølge BBC.

Skilte seg ut Det er ikke noe feil med smokingen i seg selv, en Dolce & Gabbana. Verre er det med fargen, som glinser burgunderrød.

Selv om han ikke fikk Gullballen, ble Messi tatt med på «Årets lag for 2013». Da de elleve spillerne tok oppstilling på scenen i Kongresshuset i Zürich, skilte Barcelona-spilleren seg ut. Han var den eneste med burgunderrød smoking.

Moteekspert York bemerker at en fyr som David Beckham godt kunne gjort dette. Messi, derimot, er ikke typen som kan skille seg ut som et moteikon, lyder omkvedet.

Barcelona-spilleren har gjort det til et varemerke å stille med «rare dresser» på Ballon d'Or. De fire foregående åra har han stukket av med Gullballen, men da har det liksom vært greit. Litt «galskap» i klesveien har bare gitt noen ekstra plusspoeng, på toppen av merkelappen «verdens beste fotballspiller».

PAR:   Lionel Messi og Antonella Roccuzzo. FOTO: NTB SCANPIX
PAR: Lionel Messi og Antonella Roccuzzo. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

I år var det annerledes:

Valget av antrekk framsto som et svingslag i lufta, skal vi tro moteekspertene.

400.000 likes Ikke for det:

Rett i forkant av gallaforestillingen i Zürich postet Barcelonas storprofil et bilde av seg selv med kveldens antrekk. Bildet har fått nærmere 400.000 likes. Det kan trygt sies å være mer enn hva en gjennomsnittlig Ola Dunk får på sin Facebook-side.

Bildet er ledsaget av 27.000 kommentarer, også enkelte med tommelen opp.

ÅRETS LAG:   Foran fra venstre: Daniel Alves, Thiago Silva, Sergio Ramos, Philipp Lahm og Manuel Neuer. Bak fra venstre: Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Franck Ribery og Xavi Hernandez.
ÅRETS LAG: Foran fra venstre: Daniel Alves, Thiago Silva, Sergio Ramos, Philipp Lahm og Manuel Neuer. Bak fra venstre: Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Franck Ribery og Xavi Hernandez. Vis mer
Hele Norges coronakart