- Jeg syntes det var jævlig med en gang, det må jeg innrømme

70-årsjubilant Drillo tatt fullstendig på senga med Ullevaal-feiring.

KONFERANSIER: Dan Børge Akerø var konfranseier på fotballforbundets tilstelning i forbindelse med Drillos 70-årsdag. Foto: LARS EIVIND BONES
KONFERANSIER: Dan Børge Akerø var konfranseier på fotballforbundets tilstelning i forbindelse med Drillos 70-årsdag. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Mellom klokka 12 og 15 i dag satt Egil «Drillo» Olsen i møte med NFFs landslagstrenere på herresida, fra G15 og oppover.

Like før møtet var over ga toppfotballsjef Nils Johan Semb beskjed om at Statoil ønsket et bilde av alle trenerne sammen. Noen minutter over tre ruslet Drillo inn i UBC-losjen i 5. etasje - lykkelig uvitende om at NFF i samarbeid med kona Sigrun Vedelden hadde tromlet sammen til overraskelsesfest.

- Jeg syntes det var jævlig med en gang, jeg må innrømme det. Jeg var til de grader uforberedt. Det vil si, jeg var forberedt i den forstand at jeg tok i Siggen (kona) her om dagen, og sa at hun ikke skulle prøve seg på noe som helst. Lørdagen og søndagen visste jeg var umulig, men i dag hadde jeg ikke noen mistanke. Jeg hadde jo møte til klokka 15 i landslagstrenerforum, og det var ikke rom for dette, sier Drillo.

- Nils Johan sa at Statoil skulle ha et bilde av alle landslagstrenere fra 15 år og oppover. Det er sånt som skjer hele tida, så det var helt plausibelt. Men de eneste som ikke var her var Statoil. Derimot ser jeg masse kjente fjes og slektninger som har reist langveisfra, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer