- Jeg syntes nesten synd på dem

Holøs mener Norge spilte drømmehockey mot Tyskland.

LAGMASKINERI: Jonas Holøs mener Norge er et lagmaskineri som dundrer og går med stor selvtillit.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LAGMASKINERI: Jonas Holøs mener Norge er et lagmaskineri som dundrer og går med stor selvtillit.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Backen Jonas Holøs har vært anfører av den norske lagmaskinen som ruller videre i ishockey-VM. En kvartfinale er svært nærme.

- Vi er en lagmaskin som dundrer og går med stor selvtillit, sa Jonas Holøs til NTB.

- Jeg synes nesten litt synd på dem. Vi har veldig bra flyt og vi spiller knallbra ishockey. Vi spiller drømmehockey. Vi har troen på vårt spill og vi kjører over dem. Det er egentlig ikke så mye mer å si, sa den fysisk sterke 24-åringen.

- Scoret på alt Anders Bastiansen hadde en god kveld på ishockeybanen søndag. Han trodde ikke helt hva som hadde skjedd da Norge hadde knust Tyskland med 12-4.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Vi scoret i prinsippet på alt som det er mulig å score mål på, sa Anders Bastiansen til NTB.

- Vi går ut voldsomt og får tidlig 2-0 og 3-0. Vi har vel ikke bare flaks selv om de første målene gikk vår vei. Det som er sterkt av oss er at vi også fortsetter til tross for at vi leder 3-0, slo Bastiansen fast.

- Det er vel ikke helt klart med kvartfinale ennå, men vi ligger veldig godt an, sa Färjestad-spilleren.

(NTB)