- Jeg tar av meg hatten for Strømsgodset

Stabæk-treneren hyller serielederen etter 1-2-tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stabæk-Strømsgodset 1-2 (0-0)

(Dagbladet): Peter Kovacs trodde han hadde fjernet all tvil da han ekspederte et vakkert innlegg fra Ola Kamara i mål, men Stabæk kom tilbake i kampen og reduserte like før slutt ved Bjarte Haugsdal. Det holdt likevel ikke for Stabæk, som fortsatt ligger helt i bunnen.

- Godset har et nivå inne som vi ikke har inne. Vi er i nærheten på slutten, men Godset blir vassere totalt sett. Møter et Godset-lag som vil være blant de beste i ligaen, og som sannsynligvis vil kunne ta med seg hele greia hjem, jeg tar hatten av for Godset, sier Petter Belsvik til TV 2 etter kampen.

Det var en lettet Strømsgodset-trener som møtte pressen etter kampen.

- Jeg gruet meg litt til denne kampen, det er vanskelig å spille når vi skal være så antatt bedre. Det ble litt hektisk på slutten, men vi rodde det inn, sier Deila til TV 2 etter kampen.

Strømsgodset tok ledelsen like etter pause. Øyvind Storflor fikk drømmetreff fra distanse, og hamret ballen i mål via tverrligger. En perlescoring av midtbanespilleren ga laget fra Drammen ledelsen.

Topp mot bunn Det var duket for topp mot bunn på Nadderud i kveld da Strømsgodset gjestet Stabæk. Hjemmelaget har kommet litt mer med i Tippeligaen etter to seire på de tre siste kampene. Bortelaget hadde på sin side åtte seire på de ti siste kampene i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer