TOK SPURS TIL 4. PLASS: Harry Redknapp tok Tottenham til Champions League i år.  Om Capello får fyken av FA, er Redknapp klar til å ta over hvis han får tilbud. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
TOK SPURS TIL 4. PLASS: Harry Redknapp tok Tottenham til Champions League i år. Om Capello får fyken av FA, er Redknapp klar til å ta over hvis han får tilbud. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Jeg tar gjerne over

Redknapp er klar om Capello får sparken.

||| Tottenham-manager Harry Redknapp er klar til å overta som Engelsk landslagssjef dersom Fabio Capello får sparken.

Capello er ingen populær mann i England etter at «Three Lions» ble overkjørt av Tyskland og måtte forlate VM i skam. Han har kontrakt til 2012, men om han skulle få sparken eller finne på å trekke seg fra jobben, står Harry Redknapp klar til fylle italienerens sko.

- Jeg er engelsk. Hvilken engelskmann ville ikke ønske å lede England? Ingen, om det er meg, Roy Hodgson eller Sam Allardyce, ville avslått et sånt tilbud, sier Redknapp til radiokanalen Talk Sport mandag.

Redknapp mener at det er på tide at en engelskmann igjen får jobben etter Sven-Göran Eriksson og Fabio Capello, til tross for at engelske Steve McClaren hadde en uheldig og svært kort periode som landslagssjef mellom de to utlendingene.

- Kunne du sett for deg en engelskmann trene det italienske laget? Aldri. Vi må finne en engelsk trener. Ikke en irsk eller skotsk, men en engelsk trener som vil ofre alt for laget, fortsetter Tottenham-manageren.

Redknapp mener at ingen kunne gjort en verre jobb enn det Eriksson og Capello har gjort, men sier også at spillerne må ta sin del av skylden for den tidlige VM-exiten.

- Ingenting har fungert. Jeg trodde på England hele veien, det var vår beste sjanse til å vinne VM siden 1966. Laget har vært en stor skuffelse, avslutter en oppgitt Redknapp.

(NTB)

FÅR SPARKEN?: Fabio Capello forlater en pressekonferanse i Sør-Afrila. Engelske medier spekulerer i om italieneren får fyken av FA. Foto: REUTERS/Darren Staples
FÅR SPARKEN?: Fabio Capello forlater en pressekonferanse i Sør-Afrila. Engelske medier spekulerer i om italieneren får fyken av FA. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer