- Jeg tenker på dem alle, mens de fleste bare tenker på seg selv

Del Bosque langer ut mot egne spillere.

UT MOT SPILLERNE: Vincent del Bosque er klar på at han tenker på alle spillerne på laget sitt, men at de fleste av dem bare tenker på seg selv. Foto: REUTERS/Henry Romero
UT MOT SPILLERNE: Vincent del Bosque er klar på at han tenker på alle spillerne på laget sitt, men at de fleste av dem bare tenker på seg selv. Foto: REUTERS/Henry Romero Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Alt fra VM i VM Direkte

(Dagbladet): Regjerende europa- og verdensmester Spania er allerede ute av VM. Alt de trenger å spille for mot Australia i kveld, er å unngå jumboplassen i gruppe B.

En så tidlig exit er så mye mindre enn forventet for Spania, som har dominert internasjonalt de siste årene. Sånt skaper reaksjoner også i laget.

Lørdag kveld havnet trener Vincent del Bosque og midtbaneesset Cesc Fabregas i klammeri på trening. Så langet del Bosque ut mot egne spillere:

- De tenker bare på seg selv - Jeg tenker på alle, mens andre tenker på seg selv, bare seg selv, sier del Bosque ifølge Marca.

Del Bosque skal ha reagert på Fabregas' innstilling under lørdagens trening, og rev fra ham vesten som indikerte at han ville starte kveldens kamp. Vesten ga han til Xabi Alonso. Del Bosque hevder han ikke tok trøya fra Fabregas.

- Det var bare en bagatell. De spilte med færre menn, og trengte Xabi Alonso, forklarer del Bosque.

MISFORNØYD: Cesc Fabregas og Vincent del Bosque havnet i klammeri på trening lørdag. Det skal være fordi del Bosque mislikte Fabregas' holdning under treningen, og ga vesten han brukte til Xabi Alonso (midten). - De tenker bare på seg selv, sier del Bosque. Foto: EPA/JUANJO MARTIN
MISFORNØYD: Cesc Fabregas og Vincent del Bosque havnet i klammeri på trening lørdag. Det skal være fordi del Bosque mislikte Fabregas' holdning under treningen, og ga vesten han brukte til Xabi Alonso (midten). - De tenker bare på seg selv, sier del Bosque. Foto: EPA/JUANJO MARTIN Vis mer

Del Bosque har fått sitt etter VM-nedturen. Det er ingen tvil om at Spania har underprestert, og for sånt er det ofte trenere som får skylda.

- Barcelonas nikkedukke - Det var en fra Real Madrids hjemmesider, eller en annen fra Real Madrid, som sa at jeg hadde vært Barcelonas nikkedukke. Den gjorde vondt, sier del Bosque til Marca.

Annen kritikk bryr ikke den spanske landslagssjefen seg noe særlig om.

- Det må man bare forvente. Jeg bryr meg ikke stort om de som snakker om at vi ikke spilte på vårt beste. De var noen dumskaller selv da vi vant mye, og har alltid satt spørsmålstegn ved meg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer