- Jeg tenker på ekskonene mine, og kliner til

The Open-spilleren John Daly er ikke blant de beste golferne i verden. Men han er definitivt en av de mest fargerike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går begynte The Open i England, og Daly havnet nede på en 62. plass med fire over par. Relativt ukjente Hennie Otto klatret til topps, etter å ha gått rundt på 68 slag - som er tre under par.

Det er ikke på grunn av golfegenskapene John Daly har en stor publikumsskare. Tidligere denne uka etterlyste golflegenden Greg Norman flere profiler i profesjonell golf. Han synes alle spillerne er helt like, og at ingen av dem tør å skille seg ut. Norman må ha glemt Daly i farta.

Alkoholproblemer

Amerikaneren, som er ranket som nummer 175 i verden, er kjent for muskelgolf, alkoholproblemer og en rekke underlige frisyrer. I tillegg tar han seg gjerne en røyk mens han spiller. Han har vært gjennom tre skilsmisser, og for noen år siden lagde han den lite flatterende countrylåta «All my exes were Rolexes» til ære for ekskonene, skriver Expressen.

John Daly vant The Open på St. Andrews i 1995. Men det er imaget hans som har ført til at publikum strømmer til når han spiller. Det er bare Tiger Woods og Ernie Els som trekker flere tilskuere. Publikum nærmest gisper når Daly strekker seg etter driveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer