Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg tenkte at det her går helt galt

Arsenals Nicklas Bendtner sier han ikke var skyld i bilulykken.

SMADRET: Ut fra denne vrakede bilen krabbet Nicklas Bendtner ut med bare noen skrammer. - Politiet sier det er et mirakel, sier dansken. Foto: James Noble/All Over
SMADRET: Ut fra denne vrakede bilen krabbet Nicklas Bendtner ut med bare noen skrammer. - Politiet sier det er et mirakel, sier dansken. Foto: James Noble/All Over Vis mer

||| (Dagbladet.no): Søndag morgen slapp danske Nicklas Bendtner mirakuløst unna med bare noen skrammer da han spant av veien i sin Aston Martin.

I dag snakker han med den danske avisa bt og sier det er et mirakel at det ikke endte som en dødsulykke.

- Det var noen som passet på meg. Jeg vet ikke hva eller hvem, men i en større sammenheng var det noen som hjalp meg. Jeg tror fullt og fast på at det ikke bare var tiden for at jeg allerede skulle avslutte mitt liv, sier han til bt.

Fryktet krasj
Han sier at han ikke kjørte i hele 160 km/t, slik det har vært skrevet i media. Tvert imot mener han en annen bil var årsaken til ulykken.

- En annen bil svinger inn foran meg i venstre fil. Jeg tenkte at jeg vil krasje inn i den bilen om ett sekund hvis jeg ikke gjør noe. Jeg tenkte at det her går galt, helt galt. At jeg kan dø nå.

Bendtner forteller til bt at han river i rattet, kaster bilen inn mot midten av veien for å unngå den andre bilen.

- Det lykkes, men jeg kjører hardt inn i autovernet i midten av veien, blir slynget tilbake på tvers av veien, treffer mange trær og flyr ut på et jorde, der bilen endelig stanser, helt smadret.

Politiet har uttalt at det vat et mirakel at han ikke omkom. Fotballspilleren hadde på seg sikkerhetsbeltet, noe som trolig reddet livet hans.

- De sier jeg kunne ha vært død hvis jeg hadde sittet i en mindre sikker bil. De kaller det et mirakel, sier Bendtner.

Bendtner sto over Arsenals Champions Leauge-kamp mot Olympiakos tirsdag, men håper å spille i Premier League i helga som kommer.

Flere PL-ulykker
Bendtner er ikke den første spilleren i Premier League som vraker fartsvidunderet sitt - og som krabber uskadet ut av vraket. I januar i fjor smadret Cristiano Ronaldo Ferrarien sin i en tunnel på vei til trening.

- Jeg kom til stedet rett etter ulykken og så tilstanden bilen var i. Det er utrolig at han kom fra dette uten en skramme, sa et vitne etter ulykken.

Tottenhams David Bentley krasjet i august med en lyktestolpe i Northaw nord for London. Bentley kjørte i promillepåvirket tilstand, og la seg paddeflat på klubbens hjemmeside etterpå.

- Jeg er takknemlig for at ingen ble skadet i ulykken. Dette er en tankevekker for meg - både personlig og profesjonelt, sa Bentley.

TILBAKE PÅ BANEN: Arsenals Niklas Bendtner håper å kunne spille igjen i helgas Premier League-kamper. Foto: Scanpix
TILBAKE PÅ BANEN: Arsenals Niklas Bendtner håper å kunne spille igjen i helgas Premier League-kamper. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling