- Jeg tenkte at det skulle vært meg

Men i dag er det Knarvik som er ovenpå.

(Dagbladet.no): Tromsø - Brann direkte kl. 19!

Tommy Knarvik hadde gått gradene i Leeds, men i 1999 brukte Yorkshire-klubben isteden 40 millioner kroner på en kriger fra Sogndal enn å satse på nordmannen som allerede fantes i klubben.

Bakke ble sentral på et ungt og fremadstormende lag fra Elland Road som nådde semifinalen i Mesterligaen før pengene var brukt opp. Tommy Knarvik reiste tilbake til Bergen og Brann, til Bryne og til Sogndal - før det åpenbare talentet endelig blomstret i Sandefjord.

- Jeg fulgte med ham og Leeds i alle de årene. Og ja, det er klart jeg av og til tenkte at det skulle vært meg. Det er menneskelig å gjøre det, sier Knarvik til Bladet-Tromsø.

Før dagens kamp er det derimot Knarvik som smiler bredest.

Den slepne midtbanespilleren har levert en meget bra sesongåpning på et Tromsø som kan klatre til medaljeplass med seier i kveldens kamp.

- Det er ingenting som hadde vært bedre enn en seier mot Brann. Det har jo vært nære på noen ganger nå, sier Knarvik.

Brann har sju poeng før kveldens kamp og kan klatre til sølvplass med tre poeng.

HIT I TROMSØ: Tommy Knarvik har vært meget god i åpningskampene for Tromsø og nevnes nå i landslagsdiskusjonen. Men det har ikke alltid vært sånn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
HIT I TROMSØ: Tommy Knarvik har vært meget god i åpningskampene for Tromsø og nevnes nå i landslagsdiskusjonen. Men det har ikke alltid vært sånn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix Vis mer
- Jeg tenkte at det skulle vært meg
<B>STJERNEGALLERI:</B> Bakke-jubel på Elland Road sammen med Alan Smith, Mark Viduka og Harry Kewell i 2003.
INGEN BRANN-SUKSESS: Tommy Knarvik i rødt i kamp med Erik Hoftun på Lerkendal i 2003.