- Jeg tenkte det ville bli et surt 0-1 tap

Men da dukket Elyounoussi opp og reddet dagen til Drillo.

FRYKTET SURT TAP: Drillo trodde kampen var tapt da Kroatia tok ledelsen ti minutter før slutt. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FRYKTET SURT TAP: Drillo trodde kampen var tapt da Kroatia tok ledelsen ti minutter før slutt. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Tarik Elyounoussi reddet norges ære på overtid da han lurte seg inn på bakerste stolpe og stanget inn utlikningen mot Kroatia. En fullt fortjent scoring for Norge etter all sjansesløsingen på Ullevaal i siste kamp før fotballferien.

- Det var så store sjanser at det er klart du blir frustrert når ikke scorer. Det hender i fotball. Mange av de største stjernene vi kjenner til i fotballen har brent straffespark de også, så det er sånt som skjer, sa Drillo på pressekonferansen etter kampen.

Landslagsjefen var fornøyd med sin målscorer som dukket opp og sikret uavgjort på overtid.

- Tarik har vært solid, selv om han også falt litt i annen. Men han har gjort to gode kamper. Han har bekreftet det inntrykket han ga i Thailand i vinter, sier Drillo.

Tenkte surt tap Før FFK-toppscoreren uforstyrret fikk styre inn utlikningen, hadde imidlertid innbytter Eduardo stupt kroatene i ledelsen på gjestenes annen eller tredje målsjanse i kampen. Da gjensto knapt ti minutter av kampen, og landslagssjefen skjønte at Norge var i tidsnød.

- Jeg var ikke så veldig optimist da de (Kroatia) scoret. Da tenkte jeg det gikk mot et surt 0-1 tap, sier Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer