- Jeg tenkte faen - og at nå er VM over

Linn Jørum Sulland vred seg i smerte på gulvet.

METZ (Dagbladet.no): Linn Jørum Sulland (23) spilte sin beste kamp så langt i mesterskapet. Hun fikk tillit fra starten av 2. omgang, og banket inn tre scoringer.

Og det var da hun puttet nummer tre, etter 52 minutters spill, hun ble skadet.

- Jeg skulle snu meg etter scoringen for å løpe tilbake, men tråkket på en fot og tråkket over, sier Sulland til Dagbladet.no.

Fryktelig vondt

Hun hadde fryktelig vondt da hun lå på gulvet og fikk behandling. Du kunne se grimasene hennes langt opp på tribunen.

- Det var kjempevondt. Jeg tenkte faen og at nå er VM over. Men etter hvert gikk det bedre. Etter litt behandling gjorde det mindre vondt, og da kunne jeg faktisk gå på beinet.

Men det får hun selvfølgelig ikke lov til.

- Nå er hun behandlet med is og komprimering, så får vi se hvordan ankelen er i morgen. Kanskje kan hun sykle allerede da, sier landslagslege Terje Halvorsen til Dagbladet.no.

LAGVENNINNENE STORMET TIL: Mange fryktet nok en korsbåndsskade da Linn Sulland gikk i bakken like før slutt. «Heldigvis» skyldtes grimasene en overtråkk, og Sulland er snart tilbake på banen. Foto: AFP
LAGVENNINNENE STORMET TIL: Mange fryktet nok en korsbåndsskade da Linn Sulland gikk i bakken like før slutt. «Heldigvis» skyldtes grimasene en overtråkk, og Sulland er snart tilbake på banen. Foto: AFP Vis mer

Han tror at Stabæk-spilleren kan være tilbake på banen allerede om 1-4 dager. Det er snakk om et strukket leddbånd. De undersøkte raskt om det kunne være snakk om et brudd, men det var det heldigvis ikke.

- Følte jeg var på gang

- Det er utrolig trist at dette skjedde nå, for jeg følte jeg var på gang, sier Sulland.

23-åringen ble båret ut til pressen av Halvor Lea i Olympiatoppen. Hun var lei seg, men likevel fattet. For selv om hun nå trolig mister helgas kamper, håper hun på mer spill i mellomrunden.

- Nå får vi se hvordan dette går de neste dagene, men jeg har stor tro på at jeg kommer tilbake seinere i mesterskapet. Jeg skal spille mer, sier hun.

Landslagssjef Marit Breivik synes synd på Linn, som ikke hadde fått så mange sjanser tidligere i VM.

- Dette er veldig trist, for hun var på gang skuddmessig, sier Breivik.

- Jeg tenkte faen - og at nå er VM over
- Jeg tenkte faen - og at nå er VM over
<B>VRED SEG I SMERTE:</B> Det så dramatisk ut da Linn Sulland slo i gulvet med hendene og vre seg i smerte.
<B>STØTTET AV BANEN:</B> Linn Sulland klarte ikke å gå av banen for egen maskin.