- Jeg tenkte: «Faen, hva er det jeg holder på med?»

Så nære var Henriksen sitt første landslagsmål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Kroatia 1-1ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge sløste med sjansene mot et slapt Kroatia i går. Markus Henriksen hadde en kjempesjanse til å sende Norge i ledelsen i første omgang, men en god kroatisk keeper i Stipe Pletikosa reddet med et tigersprang.

- Det var et godt angrep. Braaten (Daniel) flikket ballen videre til meg, og jeg burde selvsagt scoret. Jeg konsentrerte meg om å bredside ballen inn i nettet, og keeperen gjorde en helt utrolig redning, sier Markus Henriksen.

- Etterpå tenkte jeg: «Faen, hva er det jeg holder på med?». Jeg kom litt tett på keeperen, men det er sånn som skjer. Jeg ville gjerne ha mitt første landslagsmål, men slik gikk det ikke. Det kommer forhåpentligvis flere sjanser, sier Henriksen.

RBK-spilleren hadde også kampens første sjanse etter bare ti sekunders spill på Ullevaal. Fra rundt 20 meter banket han ballen rett over det kroatiske målet.

- Burde scoret flere Henriksen var likevel fornøyd med uavgjort mot laget som er ranket som nummer åtte på Fifa-rankingen.

- Vi bør selvsagt score flere mål, men slik kampen utviklet seg så må vi si oss fornøyde med 1-1. Daniel (Braaten) bør kanskje score ett mål, og jeg bør score. Vi styrer mye av spillet, og det må vi si oss fornøyde med, sier Henriksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer